Vacature

Teamlead HR Support - Àmsterdam (4 of 5 dagen per week)

Ben jij op zoek naar een rol waar je jouw leidinggevende kwaliteiten kan laten zien en ben je daarnaast procesmatig sterk? Lees dan zeker verder, we zijn namelijk op zoek naar een Teamlead HR Support!

Het HR team van Houthoff bestaat uit vier teams: HR Advies, L&D, Recruitment en HR Support. Als Teamlead HR Support ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het HR Support team bestaande uit 4 medewerkers. Je werkt veel samen met de andere teams binnen HR en rapporteert aan de Head of HR.

Het team is verantwoordelijk voor alle processen rondom de in-, door- en uitstroom van medewerkers en de informatieverstrekking over HR beleid naar onze organisatie. Je neemt een coachende rol aan en zorgt dat bovengenoemde processen probleemloos verlopen. Een belangrijk en doorlopend project is het verbeteren van onze HR processen. We zoeken iemand die, naast de dagelijkse leiding over het team, onze werkstromen efficiënter kan inrichten en hier innovatieve ideeën bij heeft.

Dit maakt jou de ideale kandidaat

Natuurlijk ben je als Teamlead HR Support accuraat en servicegericht. Je houdt overzicht en bent goed in plannen en organiseren. Zonodig voer je HR Support werkzaamheden uit. Je schakelt met jouw hands-on mentaliteit en pragmatische aanpak gemakkelijk tussen verschillende werkzaamheden en lagen in de organisatie. Daarnaast heb je een goede kennis van het arbeidsrecht en compensation & benefits. Je krijgt energie van het ontwikkelen van jouw teamleden en vindt het een uitdaging om mee te denken over het optimaliseren van de HR-werkprocessen.

Daarnaast beschik je over:
  • Minimaal 4 jaar ervaring in een brede HR rol, of ervaring in een soortgelijke rol;
  • Goede leidinggevende capaciteiten;

Wat kun je van ons verwachten?

Houthoff vormt een dynamische en informele werkomgeving met veel leuke interne evenementen waaronder borrels, sportevenementen en een jaarlijks skiweekend.

Verder bieden we jou:
  • Een uitdagende functie met een veelzijdigheid aan werkzaamheden.
  • Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Werken binnen een enthousiast en gedreven HR-team dat vernieuwend en vooruitstrevend is en waarbinnen hoge kwaliteit de norm is.
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van een thuiswerkregeling.

EEN ORGANISATIE WAAR JE DOOR GROEIT

Met ruim 600 medewerkers, waaronder 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren in Nederland. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York en representatives in Houston, Singapore en Tokio. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

KUN JIJ NIET WACHTEN JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Wil je meer weten over deze vacature, neem dan gerust contact op met Ard Westhof (Head of HR) via 06-83150945 of a.westhof@houthoff.com.

Wil je solliciteren? Gebruik dan de 'solliciteer direct' knop. Onze Recruiter Ruud Janssen neemt dan contact met je op..

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.