Inspiratiesessie Legal Design

07 六月 2018
8:00 上午
8:00 上午 till 9:00 上午

Juristen communiceren. Veel en vaak. Het is een essentieel onderdeel van het vak. Gek genoeg communiceren juristen toch bijna uitsluitend met woorden. Er is een wereld te winnen als zij ook met beelden zouden werken. Legal Design combineert de kracht van het woord met de impact van beeld. En dat gaat verder dan alleen ‘een plaatje’ als eindproduct. Het is een manier van werken, die nieuwe perspectieven biedt, en werkprocessen versnelt. Zo werken we niet alleen sneller, maar ook slimmer.

Legal design; meer dan een plaatje? Tijdens de keynote Designed to Deliver gaat Sarah van Hecke in op wat legal design is. Is het een tool om het recht te ontsluiten of de nieuwste trend? Disruptief of constructief? Waar komt deze trend vandaan, wat is het, waarom en wanneer zet je het in?

Gedurende een uur wordt je meegenomen in de wereld van Legal Design. Het potlood als het wapen van de (bedrijfs)jurist van de toekomst. Tijdens de inspiratiesessie worden er voorbeelden getoond en is er uitgebreid tijd voor vragen en discussie.

Voor vragen kun je terecht bij Willemijn de Kruif via events@houthoff.com.

Willemijn de Kruif

主要联系人

阿姆斯特丹
Client Events Adviser
+31 20 605 64 28
+31 6 2267 8198