bestuur

Hans Londonck Sluijk treedt toe tot bestuur Houthoff

1 juli 2020

Hans Londonck Sluijk (1968) neemt per 1 juli 2020 zitting in het bestuur van Houthoff. Hans neemt hiermee de plek in van Gerhard Gispen die 13 mei jl. geheel onverwachts is overleden. Met het aantreden van Hans bestaat het bestuur weer uit drie bestuurders. De twee zittende bestuurders zijn Edward de Bock en Albert Knigge.

Hans Londonck Sluijk

Hans is dit jaar 28 jaar aan Houthoff verbonden en heeft in die tijd tal van functies vervuld, waaronder die van Practice Group Leader van de praktijkgroep Litigation & Arbitration. Naast zijn werk als bestuurder blijft Hans zijn praktijk als litigator en trusted advisor voor zijn cliƫnten voortzetten. "Wij zijn verheugd dat Hans ons bestuur komt versterken. Hans is een partner met een groot Houthoff-hart en hij levert al jaren een belangrijke bijdrage aan de positie van Houthoff als internationaal opererend onafhankelijk Nederlands kantoor" aldus Edward de Bock, Managing Partner bij Houthoff. "Als bestuurder zal Hans nog meer kunnen bijdragen aan de ambities van Houthoff als topkantoor."

Gerhard Gispen: in memoriam

Het zeer onverwachts overlijden van Gerhard heeft Houthoff veel verdriet gebracht. Door zijn wegvallen, heeft het kantoor niet alleen een goede vriend, collega en partner verloren, er ontviel ook een bestuurder. Gerhard was bestuurder vanaf januari 2019. Edward de Bock: "Wij zijn Gerhard grote dank verschuldigd. In relatief korte tijd heeft hij met grote vastberadenheid en ambitie ons mooie kantoor blijvend veranderd. Wij zullen hem nog lang missen." De bestuurstermijn van het nieuwe bestuur loopt tot 2022.

Written by:

Key Contact

Amsterdam
Advocaat | Partner