Houthoff benoemt nieuwe representative in Houston

02 september 2019

Leonie Hamersma is vanaf september de nieuwe representative voor Houthoff in Houston (Texas, USA). Leonie begon haar carrière meer dan 10 jaar geleden als corporate lawyer, werkzaam in de internationale M&A-praktijk en diverse andere sectoren, zoals de energie-, zorg- en financiële sector.

Als representative is Leonie verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van nauwe banden met cliënten en bedrijven die zakendoen in Nederland of dat van plan zijn, om zo nieuwe samenwerkingsverbanden tot stand te brengen en ons netwerk in de Houston regio te versterken.  

Energiehoofdstad van de wereld

De Houston regio is niet alleen het meest toonaangevende economische en kenniscentrum op het gebied van energie en petrochemie ter wereld, het ontwikkelt zich ook als het centrum voor industrieën zoals Health Tech. Om deze redenen hebben we in 2017 onze eerste representative in Houston aangesteld. Michiel Pannekoek: "Aanwezig zijn in Houston, een aanspreekpunt hebben voor onze cliënten, heeft zijn vruchten afgeworpen. Onze cliënten en in Houston gevestigde advocatenkantoren waarderen het persoonlijke contact dat wij hen via onze vertegenwoordiging gemakkelijk kunnen bieden. Door de energietransitie waarmee de huidige wereld te maken heeft, wordt de economische kracht van Houston belangrijker dan ooit. En de grote kennis van de regio die Leonie meebrengt, geeft mij het volste vertrouwen in ons gezamenlijk succes." 

De voormalig representative van Houthoff in Houston, Carmen Bakas, is om persoonlijke redenen verhuisd naar Azië. Michiel: "Wij zijn Carmen zeer dankbaar voor het werk dat zij voor ons heeft gedaan en we zijn blij dat zij aan ons verbonden blijft als adviseur." Naast Houston hebben we ook representatives in Tokyo en Singapore, en kantoren in New York, Londen, Brussel, Amsterdam en Rotterdam.

Written by:
Michiel Pannekoek

Key Contact

Rotterdam
Advocaat | Partner
+31 10 217 24 33
+31 6 5152 8751

Key Contact

Houston
Representative
Els Houtman

Key Contact

Amsterdam
Head of Marketing
+31 20 605 62 45
+31 6 5318 0521