Houthoff benoemt nieuwe representative in Houston

17 februari 2020

Caroline ten Cate is vanaf 15 februari de nieuwe representative voor Houthoff in Houston (Texas, USA). Caroline begon haar carrière 11 jaar geleden als advocaat, waarbij zij zich richtte op het insolventierecht en werkzaam was in de herstructureringspraktijk.

Als representative is Caroline verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van nauwe banden met cliënten en bedrijven die zakendoen in Nederland of dat van plan zijn, om zo nieuwe samenwerkingsverbanden tot stand te brengen en ons netwerk in de Houston regio te versterken.

Houston: de onbetwiste energiehoofdstad van de wereld

De Houston regio is niet alleen het meest toonaangevende economische en kenniscentrum op het gebied van energie en petrochemie ter wereld, het ontwikkelt zich ook als het centrum voor industrieën zoals Health Tech. Om deze redenen hebben we in 2017 onze eerste representative in Houston aangesteld. Michiel Pannekoek: "Aanwezig zijn in Houston, een aanspreekpunt hebben voor onze cliënten, heeft zijn vruchten afgeworpen. Onze cliënten en in Houston gevestigde advocatenkantoren waarderen het persoonlijke contact dat wij hen via onze vertegenwoordiging gemakkelijk kunnen bieden. Door de energietransitie waarmee de huidige wereld te maken heeft, wordt de economische kracht van Houston belangrijker dan ooit." Caroline is in 2018 naar Houston verhuisd en heeft een uitgebreide kennis van de regio.
Written by:

Key Contact

Rotterdam
Advocaat | Partner | Head of International