bestuur

Houthoff begint het jaar met nieuw bestuur

3 januari 2022

Alexander Kaarls en Lucas Louwerier treden per 1 januari 2022 toe tot het bestuur van Houthoff. Ze volgen Albert Knigge en Hans Londonck Sluijk op, van wie de bestuurstermijn is afgelopen. Edward de Bock blijft Managing Partner binnen het nieuwe bestuur dat voor een periode van drie jaar is benoemd.

M&A-advocaat Alexander heeft grote ervaring met complexe grensoverschrijdende fusies, overnames en kapitaalmarkttransacties. Lucas is notaris en gespecialiseerd in vastgoedtransacties en projectontwikkeling. "Ook in de nieuwe samenstelling kunnen wij weer putten uit grote ervaring en uiteenlopende expertises. Wij kunnen krachtig voortbouwen op het geweldige werk dat Albert en Hans voor ons kantoor hebben gedaan. Met groot vertrouwen en plezier kijk ik uit naar onze samenwerking," aldus Edward de Bock, Managing Partner bij Houthoff.

Grote ervaring Alexander Kaarls en Lucas Louwerier

In zijn bijna 30 jaar als advocaat ontwikkelde Alexander een leidende positie bij grote internationale M&A-zaken. Daarnaast geeft hij advies over corporate governance, joint venture en effectenrechtelijke compliance. Voor zijn komst naar Houthoff in 2004, werkte hij gedurende tien jaar voor het Amerikaanse advocatenkantoor Skadden in Palo Alto (Californië), Londen en Brussel. Sinds 2004 is Lucas verbonden aan de vastgoedpraktijk van Houthoff. Als notaris staat hij onder andere institutionele beleggers, private equity-huizen, pensioenfondsen en projectontwikkelaars bij op het gebied van (corporate) vastgoedtransacties, projectontwikkeling en financieringen.

Full focus bloeiende praktijk voor oud-bestuurders

Na vijf jaar (mede)besturen zal Albert zich weer helemaal richten op de litigationpraktijk. Ook Hans, gespecialiseerd in verzekeringsrecht en beroeps- en bestuurdersaansprakelijkheid, gaat zich weer compleet toeleggen op zijn praktijk.
Written by:

Key Contact

Amsterdam
Advocaat | Managing Partner

Key Contact

Rotterdam
Notaris | Managing Partner