Advocaat Medewerker Arbeidsrecht

22 May 2018

EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen.

DE PRAKTIJKGROEP EMPLOYMENT & PENSIONS

De arbeidsrechtpraktijk van Houthoff behoort tot een van de toonaangevende full service praktijken op dit terrein in Nederland en adviseert (inter)nationale cliënten, waaronder pensioenfondsen, retailers en zorginstellingen bij alle aspecten van het arbeidsrecht en pensioenrecht. Het team van 15 advocaten adviseert over medezeggenschapsrecht, individueel en collectief ontslagrecht, pensioenrecht en biedt arbeidsrechtelijke begeleiding bij M&A transacties. Bijzondere expertise bestaat op het terrein van pensioenen, rechtspositie van bestuurders inclusief hun remuneratie, governance verhoudingen en het leerstuk van eenzijdige wijziging. De cliënten zijn voornamelijk grote (internationale) ondernemingen waaronder pensioenfondsen, retailers en zorginstellingen.

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Je bent een advocaat-medewerker met 3 tot 4 jaar werkervaring binnen de top van de advocatuur. Je hebt aantoonbare ervaring en deskundigheid op het gebied van het (klassieke) arbeidsrecht dat je bij voorkeur combineert met een specialisme zoals cao of medezeggenschapsrecht. Je bent ambitieus en ondernemend en mede door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden ben je in staat een goede relatie met cliënten op te bouwen. Door jouw sensitiviteit en vakmanschap doorzie jij de belangen en wensen van onze cliënten snel en je hebt gevoel voor politieke verhoudingen. Daarnaast ben je innemend, empathisch en overtuigend. Je beheerst de Engelse taal uitstekend. Ten slotte ben je in staat jouw originele inzichten te vertalen naar praktische oplossingen.

De samenstelling en opbouw van het arbeidsrecht team biedt ruimte om jouw juridische expertise verder te ontwikkelen en is bij uitstek de plaats om op hoog juridisch niveau te acteren. Naast hard werken is een goede sfeer een belangrijke factor in het team.

KUN JIJ NIET WACHTEN OM JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief en CV te mailen naar Anouk Verbakel, HR Adviseur, a.verbakel@houthoff.com. Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met Rixt de Vries, Partner Employment & Pensions, via r.de.vries@houthoff.com of +31 20 605 6900.

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.