KENNISMAKEN

Jouw carrière bij Houthoff begint hier

Zie jij jezelf in de toekomst werken bij een groot, commercieel kantoor? De stap van student naar excellent advocaat, belastingadviseur of kandidaat-notaris zet je niet zomaar. Je wilt voor jezelf de beste keuze maken. Hierbij helpen wij jou graag. 

Hoe maak je de juiste keuze? Kom kennismaken

Wij bieden je hiervoor meerdere mogelijkheden. Zo organiseren wij maandelijks een Houthoff Café, meerdere keren per jaar een Houthoff Inhousedag  en voor een intensievere kennismaking neem je deel aan een van onze Houthoff Masterclasses. Ook kan je met twee kantoorgenoten komen lunchen om je goed voor te bereiden op Houthoff Het Grote Gesprek. Geen tijd om naar ons toe te komen? Dan zien we je gewoon op een recruitmentevent ergens anders in het land.

Er zijn volop mogelijkheden om met Houthoff in contact te komen. Elke maand kan je met ons kennismaken. De keuze is aan jou. Op welk recruitmentevent ontmoeten wij elkaar? Kijk in de recruitmentagenda voor een overzicht.

What's in it for Floor?

Vacatures

Wij leren elkaar pas echt goed kennen als je in onze dagelijkse praktijk meeloopt. Je maakt niet alleen kennis met de werkzaamheden, maar je ontmoet ook de mensen achter Houthoff. En natuurlijk ben jij bij alle borrels en kantoorfeesten aanwezig. Een student-stage of een studerend juridisch medewerkerschap is bij uitstek de manier om werken bij Houthoff te ervaren. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Heb je nog vragen? 

Heb je nog vragen over de verschillende kennismakingsmogelijkheden? Stel ze aan een van onze recruiters.