Advocaat Medewerker Commerciele Contracten

Amsterdam
22 May 2018

EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen.

DE COMMERCIELE CONTRACTEN EN PROCESPRAKTIJK

De brede commerciële praktijk van Houthoff procedeert en adviseert over zaken met betrekking tot de productie, distributie en agentuur van luxe (consumenten) producten. Aanbieders komen vaak voor juridische en commerciële uitdagingen te staan waarbij zij zich tot ons wenden om als sparringpartner mee te denken.

De specialisten in deze praktijk staan producenten, importeurs en retailers bij in geschillen met andere partijen uit de keten. Procederen, zowel in kort gedingen als in bodemprocedures, vormt daarmee een groot deel van de dagelijkse praktijk. Ons team van advocaten heeft tevens met succes verschillende herstructureringen van distributienetwerken begeleid. Fabrikanten en andere spelers op deze markt vragen ons regelmatig grote projecten te coördineren in meerdere landen. Daarnaast hebben adviseren we geregeld over uiteenlopende vraagstukken met betrekking tot mededinging en privacy, waaronder big data geschillen, merkrecht en faillissementen. Dit maakt het werk veelzijdig en afwisselend.

Onze commerciële contracten praktijk kent een sectorfocus en is vertrouwd met markten die volop in beweging zijn en werkt nauw samen met andere specialisten binnen Houthoff op het gebied van onder meer mededingingsrecht, ondernemingsrecht, intellectuele eigendomsrecht, arbeidsrecht, strafrecht en belastingrecht.

 

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Je bent advocaat-medewerker met 4 tot 6 jaar werkervaring binnen de top van de advocatuur. Je hebt aantoonbare ervaring en deskundigheid op het gebied van commerciële contracten en het procesrecht. Mede door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden ben je in staat een goede relatie met (buitenlandse) cliënten op te bouwen. Daarnaast ben je overtuigend en beschik je over goede onderhandelingsvaardigheden. Je bent pragmatisch, ondernemend en beheerst de Engelse taal uitstekend. Ten slotte ben je in staat jouw originele inzichten te vertalen naar praktische juridische oplossingen.

KUN JIJ NIET WACHTEN OM JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief en CV naar Anouk Verbakel, HR Adviseur, te sturen via a.verbakel@houthoff.com. Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met Walter van Overbeek, advocaat, via w.van.overbeek@houthoff.com of +31 20 605 61 61.

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.