Advocaat-Medewerker Automotive/Distributie

EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en innovatieve oplossingen wensen.

DE AUTOMOTIVE/DISTRIBUTIEPRAKTIJK

Ons enthousiaste team van advocaten binnen de brede automotive / distributiepraktijk procedeert en adviseert over allerlei zaken met betrekking tot de productie en distributie van automotive en andere high-end producten en diensten. Houthoff beschikt over een unieke positie in dit marktsegment.

De specialisten in deze praktijk staan producenten, importeurs en retailers bij in geschillen en onderhandelingen met andere partijen uit de distributieketen. Procederen, zowel in kort geding als in bodemprocedures, vormt daarmee een groot deel van de dagelijkse praktijk. Ook heeft ons team van advocaten met succes verschillende herstructureringen van distributienetwerken begeleid. Fabrikanten en andere spelers op de markt vragen ons regelmatig grote projecten te coördineren in meerdere landen. Daarnaast adviseren we geregeld over uiteenlopende vraagstukken met betrekking tot mededinging, merkrecht, faillissementen en privacy, waaronder big data geschillen, waarbij samengewerkt wordt met specialisten uit andere teams binnen kantoor. Dit maakt het werk nog meer veelzijdig en afwisselend.

DIT MAAKT JOU TOT DE IDEALE KANDIDAAT

Je bent advocaat-medewerker met 4 tot 8 jaar werkervaring binnen de top van de advocatuur. Je hebt aantoonbare ervaring en deskundigheid op het gebied van commerciële contracten en het procesrecht. Mede door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden ben je in staat een goede relatie met (buitenlandse) cliënten op te bouwen alsmede een dragende rol in het team te vervullen. Daarnaast ben je overtuigend en beschik je over goede onderhandelingsvaardigheden. Je bent pragmatisch, ondernemend en beheerst de Engelse taal uitstekend. Ten slotte ben je in staat jouw originele inzichten te vertalen naar praktische juridische oplossingen. Je werkt vanuit Amsterdam en bent minimaal vier dagen per week beschikbaar.

KUN JIJ NIET WACHTEN OM JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief en CV naar Anouk Verbakel, HR Adviser, te sturen via a.verbakel@houthoff.com. Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met Walter van Overbeek, advocaat, via w.van.overbeek@houthoff.com of +31 20 605 61 61.

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Contact

+31 20 605 62 62
+31 6 5150 4096