Real Estate

IBA 2018 Rome

Globalisering biedt zowel kansen als uitdagingen. Meer dan ooit verwachten cliënten grensoverschrijdend advies en wereldwijde ondersteuning. 

Met onze buitenlandse vestigingen, onze Representatives en ons vriendennetwerk, zijn wij een internationaal opererend kantoor dat zich toelegt op het bijstaan van onze cliënten over de nationale grenzen heen. Om ervoor te zorgen dat onze klanten het beste internationale advies krijgen, hebben we een vriendennetwerk opgezet, een selecte groep van internationale kantoren waarmee we op regelmatige basis samenwerken.

Als onderdeel van onze wereldwijde strategie zullen wij de jaarlijkse conferentie van de International Bar Association in Rome bezoeken. Tijdens de conferentie zullen we experts in hun vakgebied ontmoeten en deelnemen aan diverse presentaties en paneldiscussies. We kijken ernaar uit om de internationale juridische en economische ontwikkelingen te bespreken met onze collega's in onze tijdelijke residentie in Rome: het Houthoff House.

Op 9 oktober verwelkomen wij onze vrienden van over de hele wereld op ons cocktailevenement bij het Koninklijk Nederlands Instituut in Rome.

Mocht u tijdens de IBA een van onze experts willen ontmoeten, registreer u dan voor ons cocktailevenement via deze link.

Bezoek de website van de IBA voor meer informatie over de conferentie.

Els Houtman

Key Contact

Amsterdam
Head of Marketing
+31 20 605 62 45
+31 6 5318 0521