Transfer Pricing medewerker (1 FTE)

EEN ORGANISATIE WAAR JE DOOR GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. Wij zijn onafhankelijk en hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Londen en New York en representatives in Azië en Houston. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote (financiële) instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

FISCALE PRAKTIJK

Houthoff heeft een uniek brede fiscale praktijk. Wij adviseren onze eigen cliënten en werken tevens intensief samen met andere praktijkgroepen binnen Houthoff. Wij staan cliënten bij in alle voorkomende belastingzaken. Van fiscale begeleiding van high-end M&A, vennootschapsrechtelijke en financiële transacties tot transfer pricing en procesvoering in (inter)nationale belastinggeschillen. Als een van de weinige belastingteams procederen wij zowel bij civiele- als belastingrechters. Wij hebben een leidende positie in de markt verworven op het gebied van internationale herstructurering, M&A, vastgoed, finance en investment management.

Transfer pricing heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de belangrijkste fiscale kwesties waarover wij adviseren. Onze transferpricing-adviseurs houden zich bezig met geschillenbeslechting, ontwikkeling, implementatie en documentatie van transferpricing-beleid. Met veel plezier en enthousiasme werken wij samen aan de uitbreiding van onze dynamische tax en transfer pricing praktijk.

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Je hebt aantoonbare affiniteit op het gebied van transfer pricing.  Houthoff is op zoek naar een stagiaire of medewerker (tussen de 0 en 6 jaar). Indien je ervaring hebt opgedaan op het gebied van transfer pricing dan is dat bij voorkeur binnen de top van de advocatuur of de Big Four. Daarnaast heb je, indien je meer ervaringsjaren hebt, de beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs afgerond. Je bent een ‘fijnslijper’ met een uitstekend begrip van verschillende bedrijfsmodellen en economische beginselen, hebt een brede kennis van het internationale belastingrecht en hebt een sterk analytisch vermogen. Je bent tevens oplossingsgericht en hebt ervaring met het werken aan complexe multidisciplinaire projecten in een team van advocaten en/of fiscalisten. Bovendien beschik je over uitstekende people skills en heb je de ambitie om op te leiden en te begeleiden.


KUN JE NIET WACHTEN OM JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Herken jij je in dit profiel en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Dan is onze fiscale praktijk in Amsterdam en Rotterdam zeker iets voor jou!

Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met Rezan Ökten (Transfer Pricing Lead).

 

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.