Ik heb het gevoel dat ik hier echt mezelf kan zijn

Als medewerker Learning & Development maak ik deel uit van het HR-team. Een ontzettend gezellige groep mensen, dat met veel plezier bijdraagt aan de missie van Houthoff om onze cliënten succesvol te maken. Dat valt of staat met de kwaliteit van onze medewerkers. Juridisch én niet-juridisch. Opleiding en ontwikkeling zijn hierin onmisbaar en wij faciliteren dit zo goed mogelijk. Door ervoor te zorgen dat de trainingen, bijeenkomsten en events rondom de onboarding van nieuwe collega's en de opleiding van advocaat-stagiaires en advocaat-medewerkers optimaal ingericht zijn. Een hele kluif en tegelijkertijd een geweldige uitdaging, waarbij mijn leidinggevende mij alle ruimte geeft voor eigen inbreng. Dat vertrouwen motiveert enorm.

Nieuw idee? Doen!

Als jij een goed idee hebt, kun je er vaak meteen mee aan de slag. Je krijgt hierin veel vrijheid en bent zelf verantwoordelijkheid voor het eindresultaat. Heerlijk, want aan nieuwe ideeën en enthousiasme geen gebrek. Dat is juist mijn kracht. En die komt hier helemaal tot zijn recht. Mijn collega's geven structuur aan mijn creatieve ideeën en helpen bij de uitvoering. Zo vullen wij elkaar perfect aan. En blijven ideeën geen ideeën, maar brengen wij ze samen tot werkelijkheid.

“Wij zijn altijd open en eerlijk naar elkaar.”

Open minded collega’s

De fijne sfeer en de openheid tussen collega’s, is wat voor mij Houthoff typeert. Wij zijn transparant en eerlijk naar elkaar toe. Wij werken hard, maar doen ook veel leuke dingen samen. Succes en plezier gaan hier hand in hand. En iedereen wordt gezien en gewaardeerd. Dat ervaar ik iedere dag. Mijn werkomgeving voelt hierdoor heel veilig en vertrouwd. Voor mij een voorwaarde om te kunnen groeien en mijn eigen doelen na te streven. En die ruimte krijg ik hier echt!

Op sneakers naar kantoor

Nog even sporten voordat jouw werkdag begint? Flexibele werktijden als de situatie daarom vraagt? Of op sneakers naar kantoor? Het kan gewoon. En dat vind ik erg fijn. Ik kan mij kleden in dat waar ik mij comfortabel in voel en zo echt mezelf zijn. Dat ervaar je niet overal. Mezelf thuis voelen bij Houthoff is mede hierdoor een makkie gebleken. Daarnaast zit ik bijvoorbeeld ook bij de vrijwillige brandweer. Als ik er ’s nachts een keer uit moet voor een brand kan ik de dag erna wat later beginnen. Die flexibiliteit is voor mij veel waard.

Neem contact op met

Amsterdam
Medewerker Learning & Development