Event voor Corporate Event

Amsterdam, Tokyo, Londen, Brussel, New York, Singapore

De impact van klimaatverandering op de economie en maatschappij zal niemand zijn ontgaan. Toch is het nog veelal onduidelijk wat dit betekent voor de bedrijfsvoering van vandaag. Op 2 oktober 2019 organiseert Houthoff het Global Corporate Ladies Event ‘Cocktails, Culture & Change’, waar wij met onze genodigden en een expertise panel in gesprek gaan over de mogelijkheden om op de juiste manier te anticiperen op de veranderingen die op ons afkomen. 

Tijdens de vijfde editie van dit evenement op woensdag 2 oktober 2019 staat de vraag centraal wat de impact is op ieders businessmodellen door de invloed van toenemende druk van regelgeving, de impact op het milieu en de veranderende wensen van de consument. Vrouwen van bedrijven als Unilever, Siemens, EY, Rabobank, McKinsey & Co, ABN Amro, Goldman Sachs en Eurus Energy hebben toegezegd deel te nemen aan de panels.

Ook dit jaar zal het event plaatsvinden op de buitenlandse locaties van Houthoff. Eén event op zes locaties verspreid over de wereld, parallel in ieders eigen tijdzone.

Houthoff’s organiserend comité:

Amsterdam   Marry de Gaay Fortman Marloes Brans 
 
 Tokyo  Cecile Eijssink-Bonnier  Kyoko Tollenaar  
 Brussels  Sylvia Dikmans  Angenita Pex  Greetje van Heezik
 New York  Helena Sprenger    
 Singapore  Esther Veltman  Marielle Koppenol-Laforce  
 London  Jessica Terpstra  Merel Zwankhuizen  

 

OVER HET GLOBAL CORPORATE LADIES EVENT

Het jaarlijkse event, voor het eerst georganiseerd door Houthoff in 2015, combineert discussies over verschillende onderwerpen met cultuur en de mogelijkheid om gelijkgestemde collega's te ontmoeten en nieuwe connecties te maken. Het concept kreeg de titel 'Cocktails, Culture & Content', waarbij de laatste 'C' ieder jaar een ander thema krijgt.

Voor meer informatie over dit evenement kunt u contact opnemen met Willemijn de Kruif.