bestuur

Gerhard Gispen treedt toe tot Houthoff bestuur

03 januari 2019

Gerhard Gispen is per 1 januari jl. toegetreden tot het bestuur van Houthoff. Hij volgt Michiel Pannekoek op die zich, na een bestuursperiode van drie jaar, weer helemaal gaat richten op zijn fors groeiende M&A-praktijk. Managing Partners Edward de Bock en Albert Knigge zijn de al zittende bestuurders.

Grote financiële ervaring Gerhard Gispen

In 2016 maakte Gerhard de overstap naar Houthoff. Hij heeft grote ervaring met grensoverschrijdende insolventiezaken. Daarin adviseert en vertegenwoordigt hij zowel crediteuren (banken, investeringsfondsen en kredietverzekeraars) als curatoren uit binnen- en buitenland bij herstructureringen, doorstarts en liquidaties. In de afgelopen jaren is hij veel werkzaam geweest in de financiële en energy sectoren. "Met de strategische kracht en ervaring die Gerhard inbrengt, blijft ons bestuur onverminderd op sterkte," aldus Edward de Bock, Managing Partner bij Houthoff. "Ik zie erg uit naar onze samenwerking, vooral omdat ik er van overtuigd ben dat wij elkaar als bestuurders erg goed zullen aanvullen."

Michiel Pannekoek vol terug in de praktijk

Michiel gaat zich weer met volle focus richten op zijn M&A-praktijk. Wel blijft hij in functie als Chief International Officer van Houthoff. Edward de Bock: "Michiel zal zich weer helemaal op zijn bloeiende praktijk richten, want dat is wat hij het liefste doet. Het is die gedrevenheid die hem ook een succesvol bestuurder heeft gemaakt. Onder zijn sturing heeft ons kantoor internationaal een grote groei doorgemaakt, mede door de aanstelling van representatives in Houston, Singapore en Tokio. We zijn hem daar zeer dankbaar voor en zijn blij dat hij verantwoordelijk blijft voor onze internationale strategie."

Written by:

Key Contact

Amsterdam
Advocaat | Managing Partner
+31 20 605 61 86
+31 6 5373 9632
Albert Knigge

Key Contact

Amsterdam
Advocaat | Managing Partner
+31 20 605 65 62
+31 6 5184 5323