HB Incubator

Houthoff Buruma helpt start-ups professionaliseren

01 mei 2017

Willen start-ups uitgroeien tot een professionele onderneming, dan moeten zij ook hun juridische huishouding goed op orde hebben. Zo zijn onder meer duidelijke aandeelhoudersovereenkomsten en solide arbeidscontracten essentieel. Houthoff Buruma biedt technology start-ups een helpende hand door juridisch advies op topniveau tegen een sterk gereduceerd tarief beschikbaar te stellen. Hiermee vergoten we de waarde van de onderneming en wordt deze steeds interessanter voor kapitaalkrachtige investeerders. Geïnteresseerde technology start-ups kunnen zich nu aanmelden voor de vijfde editie van het HB Incubatorprogramma.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met 23 mei 2017 via https://www.hbincubator.com/join-us. Op woensdag 31 mei 2017 vindt de selectiedag plaats en zullen zes start-ups worden geselecteerd die de komende twee jaar aan het programma mogen deelnemen.

Om in aanmerking te komen voor deelname aan de selectiedag op 31 mei, dient een start-up in ieder geval aan de volgende criteria te voldoen:

De start-up:

  • is actief op het gebied van technologie;
  • beschikt over een businessplan, investor deck of vergelijkbaar document;
  • heeft laagdrempelige financiering ontvangen (bijvoorbeeld van familie, vrienden, bank of universiteit);
  • is geregistreerd bij de Nederlandse Kamer van Koophandel;
  • heeft aantoonbare behoefte aan juridische ondersteuning.


Over het HB Incubatorprogramma

Met het HB Incubatorprogramma van Houthoff Buruma krijgen start-ups gedurende twee jaar tegen het sterk gereduceerde tarief van €50,- per uur juridische ondersteuning op topniveau, met een maximum van 200 uur. Een team van jonge talentvolle advocaten ondersteunt de start-ups en adviseert hen over alle juridische relevante aspecten, zoals bedrijfsstructuur, financiering, commerciële contracten, personeel, intellectueel eigendom en belastingen. Houthoff Buruma heeft bij eerdere edities van de HB Incubator onder andere Lendex, Nerdalize en Bird Control Group succesvol ondersteund.

Written by: