International

Houthoff Buruma breidt internationale aanwezigheid uit met representatives-programma

01 september 2017

Houthoff Buruma breidt per 1 september haar internationale aanwezigheid uit met de komst van representatives Carmen Bakas en alumna Esther Veltman. Bakas gaat Houthoff Buruma vertegenwoordigen in Houston en Veltman in Singapore.

Bakas en Veltman zullen lokaal nauwe banden onderhouden met cliënten en bevriende kantoren. Tevens richten zij zich op verdere uitbreiding van Houthoff Buruma's internationale netwerk.

Michiel Pannekoek, Chief International Officer van Houthoff Buruma: "We zetten de representatives in om onze internationale aanwezigheid te vergroten in belangrijke economische centra in het buitenland. Meer dan ooit eisen cliënten dat de advocatenkantoren waarmee zij samenwerken, een internationale focus hebben en hen overal ter wereld kunnen bijstaan. Ondanks het feit dat werken op afstand tegenwoordig steeds makkelijker gaat, blijven cliënten het belangrijk vinden om ook de mensen achter een kantoor te kennen. Fysieke aanwezigheid helpt daarbij en bovendien kennen onze representatives de lokale markt waar onze cliënten zich in bevinden. Kantoorgenoten zullen regelmatig de steden bezoeken waar onze representatives werkzaam zijn."

 Houston en Singapore

Houston en Singapore zijn belangrijke economische centra met volop kansen voor juridische ondersteuning op het gebied van Nederlands recht. In Houston onderhoudt Houthoff Buruma goede contacten met de olie & gas-, offshore en renewable energy sectoren. Singapore is een belangrijk financieel district waar we ons netwerk verder vergroten. We verwachten komend jaar uitbreiding met meer representatives in andere economische centra.
Written by:
Esther Veltman

Key Contact

Singapore
Representative
+31 20 605 65 57
+65 9168 4121