Johan Cruyff Foundation

Houthoff Buruma nieuwe sponsor Johan Cruyff Foundation

12 april 2017

Houthoff Buruma sponsort de Johan Cruyff Foundation met juridische ondersteuning. Het advocatenkantoor biedt met name bijstand op het gebied van sponsorcontracten en bij de verdere ontwikkeling van de organisatie.

"Net als de Johan Cruyff Foundation gelooft Houthoff Buruma in de kracht van samenwerking en hechten we grote waarde aan het stimuleren van jong talent. Daarom vinden we het belangrijk om als kantoor ons steentje bij te dragen aan het vooruit brengen van jongeren die dat juist extra nodig hebben", aldus Marry de Gaay Fortman, advocaat-partner bij Houthoff Buruma en initiator van de samenwerking met de Johan Cruyff Foundation.

Met haar juridische bijstand helpt Houthoff Buruma de Johan Cruyff Foundation bij tal van juridische vraagstukken en draagt daarmee bij aan de capaciteiten en doelstellingen van de Foundation.

Over Johan Cruyff Foundation

De Johan Cruyff Foundation brengt jeugd vooruit door beweging waardoor ze samen kunnen spelen en groeien in hun ontwikkeling. Door sport en spel worden kinderen fitter, leren ze met elkaar omgaan en ontwikkelen zij zichzelf. Daarom willen wij ze stimuleren om te bewegen met onze projecten zoals de Cruyff Courts, Schoolplein14 en de sportprojecten voor kinderen met een beperking. 

Written by: