Houthoff groeit internationaal verder

Aanstelling nieuwe representative in Tokio
12 september 2018

Onze internationale aanwezigheid wordt verder versterkt door de aanstelling van Cecile Eijsink-Bonnier als representative in Tokio.

Cecile heeft meer dan 10 jaar ervaring als advocaat bij verschillende advocatenkantoren in Nederland. Haar vroegere rol als advocaat maakt haar de ideale kandidaat voor haar rol als representative. Cecile is verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van relaties met Japanse bedrijven die zakendoen, of willen doen in Nederland. Daarnaast staat ze in nauw contact met de bevriende kantoren van Houthoff in Japan. Vorig jaar hebben we al representatives aangesteld in Singapore en Houston (VS).

Japan als internationaal groeipotentieel

Michiel Pannekoek, Chief International Officer: "Ons model van representatives is succesvol gebleken waardoor onze internationale ambitie alleen maar groter is geworden. Internationalisering vraagt meer dan op afstand kunnen werken alleen, persoonlijke relaties zijn van onschatbare waarde in ons werk; cliënten geven aan de fysieke aanwezigheid erg goed te waarderen. Net als onze andere representatives heeft Cecile diepe kennis van de lokale markt doordat ze in Tokio woont en werkt."  Bij verschillende praktijken is een toename waar te nemen van Japanse bedrijven die activiteiten in Nederland willen ontplooien of dat recent hebben gedaan. Nederland heeft een aantrekkelijk vestigingsklimaat en historisch gezien zijn de banden tussen beide landen sterk. Pannekoek: "De keuze voor Tokio was voor ons logisch. Japan is nog altijd een economische grootmacht en met het recente handelsverdrag tussen Japan en de EU (JEFTA) en de gevolgen van Brexit voorziet Houthoff grote kansen voor Japanse aanwezigheid in Nederland." 

Written by:

Key Contact

Rotterdam
Advocaat | Partner | Head of International

Key Contact

Amsterdam
Head of Marketing