Beursgang van Ariston Holding N.V. op Euronext Milaan

26 november 2021

Op 26 november zijn de aandelen in het kapitaal van Ariston Holding N.V. toegelaten tot de notering op Euronext Milaan, na een aanbieding van bestaande en nieuwe aandelen aan institutionele beleggers die ongeveer EUR 915 miljoen heeft opgebracht.

Ariston Holding N.V. is een wereldwijde leverancier van duurzame en hoge efficiëntie oplossingen voor warmwater en verwarming, componenten en branders. Het bedrijf heeft ongeveer 7.700 werknemers, kantoren in 42 landen, 23 productievestigingen en 25 competentiecentra voor onderzoek en ontwikkeling in 4 continenten, en verkoopt oplossingen en diensten in ongeveer 150 landen over de hele wereld.

De aanbieding bestond zowel uit nieuwe aandelen voor een bedrag van ongeveer EUR 300 miljoen, als bestaande aandelen. De aandelen zijn verkocht tegen een prijs van EUR 10,25 per aandeel, resulterend in een marktkapitalisatie van ongeveer EUR 3,375 miljard.

Houthoff adviseerde Ariston Holding N.V. bij de beursgang. Het team bestond uit Jetty Tukker, Michiel Pannekoek, Emma Schutte, Philippe König, Saskia Hoek-van den Berg, Valerie Denswil, Sylvia Dikmans en Fyrone Denny.
Written by:

Key Contact

Amsterdam
Advocaat | Partner

Key Contact

Rotterdam
Advocaat | Partner | Head of International