Advocaat- of Kandidaat notaris-medewerker Sustainable Energy - Rotterdam (1FTE)

 

EEN ORGANISATIE WAAR JE DOOR GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Londen en New York en representatives in Greater China, Houston, Singapore en Tokyo. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote (financiële) instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

VASTGOED ENERGIEPRAKTIJK

We staan aan de vooravond van een enorme energietransitie in het vastgoed. Houthoff steekt energie in het klimaat door onze cliënten te helpen bij de complexe vragen en uitdagingen die opkomen door de energietransitie.

Onze vastgoed energiepraktijk is onderdeel van de praktijkgroep vastgoed en is gespecialiseerd in het bieden van juridische oplossingen voor collectieve (bodem)energiesystemen (zoals WKO-systemen), zonne- en windenergiesystemen en circulair bouwen. Ons team speelt in op de razendsnel toenemende vraag naar gespecialiseerde juridische dienstverlening op het gebied van duurzame energiesystemen. Dat biedt volop kansen en mogelijkheden. Voor ons als kantoor, maar zeker ook voor jou.

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Je hebt 3 tot 6 jaar ervaring als kandidaat-notaris of advocaat, bij voorkeur binnen de top van het notariaat of de advocatuur. Je hebt belangstelling voor duurzame energiesystemen en vraagstukken die verband houden met het verduurzamen en (her)ontwikkelen van vastgoed. Je bent een ‘juridische fijnslijper’ met een sterk analytisch vermogen en uitstekende kennis op het gebied van het goederenrecht en het schrijven van overeenkomsten. Je beschikt over uitstekende people skills en hebt je de ambitie om een bijdrage te leveren aan de uitbouw van de energiepraktijk in Rotterdam.


KUN JE NIET WACHTEN OM JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Herken jij je in dit profiel en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Dan is onze energiepraktijk in Rotterdam zeker iets voor jou!

Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met Lucas Louwerier, Notaris-Partner, of Marco Witmer, Kandidaat-Notaris.

 

Houthoff conformeert zich aan de richtlijnen van het RIVM. Indien een kantoorbezoek, sollicitatiegesprek of een andere afspraak/event op kantoor plaatsvindt delen wij voorafgaand onze richtlijnen met het verzoek deze in acht te nemen.

 

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

14 May 2021

Key Contact

Rotterdam
Notaris | Partner
+31 10 217 29 46
+31 6 1424 7421

Key Contact

Rotterdam
Kandidaat-notaris | Senior Associate
+31 10 217 21 07
+31 6 2077 5067

Key Contact

Amsterdam
Recruitment Teamlead
+31 20 605 64 17
+31 6 5232 4027