Advocaat Medewerker Finance & Investment Management (1 FTE)

EEN ORGANISATIE WAAR JE DOOR GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. Wij zijn onafhankelijk en hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Londen en New York en representatives in Azië en Houston. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote (financiële) instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen.

DE PRAKTIJKGROEP FINANCE & INVESTMENT MANAGEMENT

De F&IM praktijk van Houthoff behoort tot één van de toonaangevende full service praktijken op dit terrein in Nederland en adviseert (inter)nationale cliënten, op alle aspecten van (her)financieringen, waaronder het financieel (toezichts)recht. Ons team is op zoek naar versterking in de transactiepraktijk. Die praktijk bestrijkt een breed scala van financieringen: van acquisitiefinancieringen tot internationale (her)financieringen en ook projectfinancieringen. De cliënten van onze sectie zijn enerzijds banken en andere financiële instellingen en anderzijds grote (internationale) ondernemingen. De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit o.a. het opstellen, beoordelen en uitonderhandelen van krediet- en zekerheidsdocumentatie, adviseren over (her)financieringen en coördinatie in de verscheidene transacties. In veel transacties wordt nauw samengewerkt met o.a. onze Corporate M&A en onze Tax sectie.

 

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Je bent een advocaat-medewerker met 4 tot 7 jaar werkervaring binnen de top van de advocatuur. Je hebt aantoonbare ervaring en deskundigheid op het gebied van banking & finance, bij voorkeur in de transactiepraktijk. Mocht je interesse hebben in de derivatenpraktijk dan is dat een pré, maar dit is geen vereiste. Je bent ambitieus en ondernemend, kunt zelfstandig werken maar bent ook een team player. Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden ben je in staat een goede relatie met cliënten op te bouwen. Je doorziet de belangen en wensen van onze cliënten snel door jouw vakmanschap, analytische vaardigheden en opgedane ervaring. Je bent in staat jouw inzichten te vertalen naar praktische oplossingen. Ten slotte beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

 

KUN JE NIET WACHTEN OM JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan via deze pagina.Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met Jessica Terpstra, Partner F&IM, via de e-mail of bel naar +44 207 422 5042.

 

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Jessica Terpstra

Key Contact

London
Advocaat | Partner
+44 207 422 50 42
+44 793 250 73 92

Key Contact

Amsterdam
Recruitment Teamlead
+31 20 605 64 17
+31 6 5232 4027