Advocaat Medewerker Huurrecht - Amsterdam (1 FTE)

EEN ORGANISATIE WAAR JE DOOR GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. Wij zijn onafhankelijk en hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Londen en New York en representatives in Azië en Houston. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote (financiële) instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen.

DE REAL ESTATE PRAKTIJKGROEP EN HUURRECHT

De Real Estate praktijkgroep van Houthoff is betrokken bij de grootste en meest spraakmakende Nederlandse en Europese vastgoedtransacties en projecten. De advocaten en notarissen van de praktijkgroep Real Estate werken - ieder met hun eigen bijzondere expertise - nauw samen, zodat de zaak volledig geïntegreerd wordt behandeld. De kruisbestuiving die je bij dit teamwork ervaart, is niet alleen inhoudelijk interessant, het maakt van jou ook een betere advocaat. De expertises zien o.a. op transacties, huurrecht, projectontwikkeling, ruimtelijk publiekrecht, bouwrecht en advisering en procedures op het snijvlak van publiek- en privaatrecht.

Het huurrecht team dat deel uitmaakt van de Real Estate praktijkgroep houdt zich in het bijzonder bezig met het adviseren, onderhandelen en procederen in complexe huurrecht-zaken voor uiteenlopende cliënten, waaronder beleggers, projectontwikkelaars en corporate gebruikers. Daarnaast werkt het huurrecht team veelvuldig samen met de advocaten en notarissen van de praktijkgroep Corporate/M&A. Er is veel aandacht voor kennisdeling en publiceren in het huurrecht team. De samenstelling en opbouw van het team biedt ruimte om jouw expertise verder te ontwikkelen en is bij uitstek de plaats om op hoog juridisch niveau te acteren.

 

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Je hebt 5 tot 7 jaar werkervaring opgedaan als advocaat binnen de top van de advocatuur en hebt aantoonbare ervaring en deskundigheid op het gebied van het vastgoed, in het bijzonder commercieel huurrecht. Kennis op het gebied van bestuurs-, bouw- en/of goederenrecht is een pré. Je bent ambitieus en ondernemend en mede door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden ben je in staat een goede relatie met cliënten op te bouwen. Door jouw vakmanschap doorzie jij de belangen en wensen van onze cliënten snel. Uiteraard beheers je de Engelse taal uitstekend. Daarnaast ben je analytisch, overtuigend en nuchter. Ten slotte ben je in staat jouw juridische inzichten te vertalen naar praktische oplossingen.

 

KUN JE NIET WACHTEN OM JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief en cv te mailen naar c.ramaker@houthoff.com, t.a.v. Claire Ramaker, HR Adviser. Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met Karima Bol, senior-medewerker via +31 6 3055 1609 of Marry de Gaay Fortman, Partner, via of +31 20 605 6165.

 

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Key Contact

Amsterdam
Advocaat | Counsel
+31 20 605 69 59
+31 6 3055 1609
Marry de Gaay Fortman

Key Contact

Amsterdam
Advocaat | Partner
+31 20 605 61 65
+31 6 5375 8942