Advocaat Medewerker Real Estate

Advocaat Medewerker Real Estate (3-6 jaar ervaring)
Rotterdam


EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote (financiële) instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en intelligente oplossingen wensen.

DE PRAKTIJKGROEP REAL ESTATE

Het Real Estate team van Houthoff is een toonaangevende adviseur op het gebied van onder meer vastgoedtransacties, vastgoedstructuren en vastgoedfinancieringen. Het team bestaat uit circa 60 specialisten (advocaten en notarissen) met een vergaande sectorkennis en ruime praktijkervaring. Dit wordt gecombineerd met kennis op het gebied van onder meer koop en verkoop, huurrecht, aanbesteding, milieurecht, projectontwikkeling, bestuursrecht en vastgoedfinanciering. Het team is betrokken geweest bij de grootste en meest spraakmakende zaken van de afgelopen jaren.

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Wij zijn op zoek naar een advocaat-medewerker met aantoonbare deskundigheid en ervaring op het gebied van (met name) vastgoedtransacties en/of huurrecht. Wij worden enthousiast als jij juridische scherpte koppelt aan nuchterheid, visie en creativiteit. Aan lef en ’people skills’ ontbreekt het jou niet.

SOLLICITEREN

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief en CV te mailen naar Claire Ramaker, HR-Adviseur.

Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met Jan Cees Kuiken, Partner Real Estate, via de e-mail of bel naar +31 (0) 10 217 2675.

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Contact

+31 20 605 61 02
+31 6 8273 0388