Advocaat Medewerker Real Estate

Advocaat medewerker Real Estate, Standplaats Rotterdam


Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Londen en New York en representatives in Houston, Singapore en Tokyo. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote (financiële) instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

De Real Estate praktijkgroep

Het Real Estate team van Houthoff is een toonaangevende adviseur op het gebied van onder meer vastgoedtransacties, vastgoedstructuren en vastgoedfinancieringen. Het team bestaat uit circa 60 specialisten (advocaten en notarissen) met een vergaande sectorkennis en ruime praktijkervaring. Dit wordt gecombineerd met kennis op het gebied van onder meer koop en verkoop, huurrecht, aanbesteding, milieurecht, projectontwikkeling, bestuursrecht en vastgoedfinanciering. Het team is betrokken geweest bij de grootste en meest spraakmakende zaken van de afgelopen jaren.

Dit maakt jou de ideale kandidaat

Wij zijn op zoek naar een advocaat-medewerker met 3 tot 4 jaar aantoonbare deskundigheid en ervaring op het gebied van (met name) vastgoedtransacties en/of huurrecht. Wij worden enthousiast als jij juridische scherpte koppelt aan nuchterheid, visie en creativiteit. Aan lef en ’people skills’ ontbreekt het jou niet. De standplaats van deze vacature is ons kantoor in Rotterdam.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief en CV naar hr-support@houthoff.com. Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met Anna Wijnans, Counsel Real Estate, via de e-mail of bel naar +31 (0) 10 217 2906.

Houthoff conformeert zich aan de richtlijnen van het RIVM. Indien een kantoorbezoek, sollicitatiegesprek of een andere afspraak/event op kantoor plaatsvindt delen wij voorafgaand onze richtlijnen met het verzoek deze in acht te nemen.

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

30 January 2020

Contact

+31 10 217 29 06
+31 6 4354 9948