Advocaat Medewerker Arbitrage Rotterdam

EEN ORGANISATIE WAAR JE VAN GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en innovatieve oplossingen wensen. 

DE PRAKTIJKGROEP LITIGATION & ARBITRATION (L&A)

De internationale arbitragepraktijk van Houthoff – bestaande uit ruim 20 advocaten – behoort tot de kleine groep van toonaangevende arbitragepraktijken in Nederland. Het team adviseert en vertegenwoordigt diverse overheden en multinationals in nationale en internationale arbitrageprocedures en daarmee aanverwante procedures voor de overheidsrechter, waaronder vernietigings- en tenuitvoerleggingsprocedures (van eerste aanleg tot en met cassatie) en doet daarnaast complexe geschillen met internationale aspecten. Het team bezit bovendien specifieke expertise op het gebied van het internationaal privaatrecht. Vanwege groei van de praktijk hebben wij plaats voor een of twee ervaren advocaat-medewerkers.

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Je bent een advocaat-medewerker met 4 tot 8 jaar werkervaring binnen de top van de advocatuur. Je hebt aantoonbare ervaring en deskundigheid op het gebied van internationale arbitrage (commerciële en/of investeringsarbitrage) en/of complexe internationale geschillen. Je bent ambitieus en ondernemend en mede door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden ben je in staat een goede relatie met cliënten op te bouwen. Je hebt een uitstekend analytisch vermogen, kan overtuigende en gestructureerde stukken schrijven en vindt het leuk wat dieper op de materie in te gaan. Je hebt de ambitie een dragende rol te vervullen in zaken. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. 

De samenstelling en opbouw van het team biedt ruimte om jouw juridische expertise verder te ontwikkelen en is bij uitstek de plaats om op hoog juridisch niveau te acteren. Naast hard werken is een goede sfeer een belangrijke factor in het team. De standplaats van de vacature is kantoor Rotterdam.

KUN JIJ NIET WACHTEN OM JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief en CV te mailen naar:
Marielle Koppenol-Laforce, Partner Litigation & Arbitration, via m.koppenol@houthoff.com of +31 10 217 2525; of 
Dirk Knottenbelt, Partner Litigation & Arbitration, via d.knottenbelt@houthoff.com of +31 10 217 2472; of 
Thomas Stouten, Counsel Litigation & Arbitration, via t.stouten@houthoff.com of +31 10 217 2935; of 
Isabelle van den Nieuwendijk, Counsel Litigation & Arbitration, via i.van.den.nieuwendijk@houthoff.com of +31 10 217 2542.

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.