STARTersFUNCTIE Belastingadviseur

What's in it for you?

Werken bij een Nederlands topkantoor. Onafhankelijk én met een sterke internationale focus. Bij Houthoff word je klaargestoomd tot excellent belastingadviseur. Tijdens het Houthoff Trainee Programme leren wij je in korte tijd de expert te worden die jij wil zijn. Naast intensieve introductieweken, vakinhoudelijke cursussen en vaardigheidstrainingen volg je de beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. Indien je de opleiding Fiscaal Recht hebt afgerond bieden wij je de mogelijkheid om naast belastingadviseur ook advocaat te worden.

Een organisatie waar je door groeit

Houthoff is één van de grootste advocatenkantoren van Nederland. 600 kantoorgenoten bestaande uit uiteenlopende individuen vormen samen een hechte groep waarbij tomeloze ambitie, energie en nuchterheid centraal staat. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en doen dit met oog voor duurzame bedrijfsvoering. Onze cliënten zijn beursgenoteerde bedrijven, grote (financiële) instellingen, private equity huizen en overheden, die allemaal hoge eisen stellen, inventieve oplossingen wensen en met bevlogen mensen willen werken.

Wij adviseren onze cliënten over hun meest strategische en kritieke zaken. Of het nu gaat om het beoordelen van kansen of beperken van risico's, wij kijken altijd verder dan het vraagstuk van vandaag om tot een lange termijn oplossing te komen. 

In drie jaar naar excellent belastingadviseur

In het team van fiscalisten maak je deel uit van de praktijkgroep Tax. Je adviseert onze cliënten over investeringsfondsen, private equity, internationaal belastingrecht en taxplanning. Daarnaast werk je nauw samen met multidisciplinaire teams van advocaten en notarissen. Deze adviseer je bijvoorbeeld over fiscaal-juridische aspecten bij fusies en overnames. Omdat je werk een sterk internationaal karakter heeft, houd je bij je advies ook rekening met consequenties in het buitenland.

Samen kom je verder  

Met teams waarin verschillende achtergronden en ervaringen samenkomen behalen wij het beste resultaat. Is je academische opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie  (bijna) afgerond en ben jij nog steeds enthousiast?

Dan is solliciteren bij Houthoff de juiste stap. Gelukkig hoeft dit bij ons niet lang te duren. Onze sollicitatieprocedure duurt precies één dag. Aan het einde van deze dag weet jij waar je aan toe bent.   

Lees meer over Het Grote Gesprek en bekijk de eerstvolgende data.

Houthoff conformeert zich aan de richtlijnen van het RIVM. Indien een kantoorbezoek, sollicitatiegesprek of een andere afspraak / event op kantoor plaatsvindt delen wij voorafgaand onze richtlijnen met het verzoek deze in acht te nemen.

Key Contact

Amsterdam
Recruitment Teamlead
+31 20 605 64 17
+31 6 5232 4027