Houthoff Masterclass Notarieel

Ambitie is het pad naar succes!

Met ruim 50 (kandidaat-)notarissen is het notariaat van Houthoff een van de grootste van Nederland. De notariële praktijk van Houthoff is een mix van Hollandse nuchterheid en een internationale focus. Ons notariaat bestaat uit praktijkgroepen gericht op zowel ondernemingsrecht als vastgoed die allebei veel samenwerken met advocaten en belastingadviseurs. Zie jij een mooie toekomst voor jezelf bij het notariaat van Houthoff? Meld je dan aan voor onze tweedaagse Houthoff Masterclass Notarieel op 17 en 18 februari 2022!

What's in it for you?

Tijdens de Houthoff Masterclass Notarieel staat alles in het teken van het echte werk. Samen met onze kantoorgenoten werk je aan een pittige casus voor een echte cliënt die jij ook daadwerkelijk van advies voorziet. Bovendien ontmoet je verschillende kantoorgenoten gedurende de masterclass. Binnen twee dagen leer je de notariële praktijk en haar mensen kennen. #thatswhatsinitforyou

Datum

Donderdag 17 en vrijdag 18 februari 2022. Daarnaast vindt er op donderdag 10 februari een kick-off programma plaats. Tijdens de masterclass worden de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus in acht genomen. Indien een masterclass op locatie niet mogelijk is, zullen wij een virtueel programma organiseren op donderdag 17 februari 2022.

Aanmelden kan tot 18 januari a.s. 

Vereisten

  • Derdejaars notarieel bachelor student of master student 
  • Beschikbaar op 10, 17 en 18 februari 2022


Houthoff conformeert zich aan de richtlijnen van het 
RIVM. Indien een kantoorbezoek, sollicitatiegesprek of een andere afspraak / event op kantoor plaatsvindt delen wij voorafgaand onze richtlijnen met het verzoek deze in acht te nemen.