Corporate Recruiter

Corporate Recruiter

place
Amsterdam
schedule
4 of 5 dagen
school
HBO+

Heb jij een aantal jaar ervaring als (Campus) Recruiter en ben je op zoek naar de volgende stap in Recruitment? Een functie die je zelf vorm kan geven, waar je als het ware je eigen winkel runt en hiring managers je blindelings weten te vinden? Lees dan snel verder, we zijn namelijk op zoek naar een ervaren Recruiter!

Je bent de eerste Corporate Recruiter binnen Houthoff die zich zal richten op het werven en selecteren van staffuncties. Je hebt daardoor veel ruimte om met creatieve initiatieven de functie verder te professionaliseren. Je bent verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces, van eerste vacatureschets tot de handtekening van de kandidaat. Kortom: dit is een brede functie, van operatie tot aan meedenken over de recruitmentstrategie. 

WAT GA JE DOEN ALS CORPORATE RECRUITER?

 Je komt te werken in het Recruitment team, maar hebt hierin net wat andere werkzaamheden dan onze andere (drie) Recruiters. Waar jij je richt op stafafdelingen zoals Marketing, IT en HR, richten de anderen zich op het werven van nieuwe advocaten, notarissen en belastingadviseurs,

 • Je bent in de lead over het gehele werving- en selectieproces en begeleidt stafmanagers hierin;
 • Je adviseert over de te volgen wervingsroute: van kanalen tot inhoud van de boodschap.
 • Je adviseert over arbeidsmarktcommunicatie, in samenwerking met de afdeling Marketing.
 • Je onderhoudt contacten met recruitmentbureaus en zit deze in waar nodig.
 • Je analyseert recruitmentdata en stuurt hierop: kwaliteit en doorlooptijd zijn hierin belangrijk.

Met jouw enthousiasme weet je kandidaten te overtuigen en te kiezen voor Houthoff als werkgever. Je weet drijfveren van kandidaten te achterhalen en adviseert managers hierop. In deze functie werk je veel samen met de HR Adviseurs die zich richten op de stafafdelingen. 

In totaal werken er ongeveer 20 HR collega's bij Houthoff, verdeeld over verschillende disciplines: HR Advies, HR Support en Learning & Development. Je rapporteert aan de Team Lead Recruitment & Sourcing. 

WAT ZIJN JOUW KWALITEITEN?

Ben jij creatief, organisatorisch en communicatief sterk? En is multitasken een tweede natuur voor jou? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je stelt de juiste prioriteiten en handelt werkzaamheden snel en efficiënt af met oog voor detail. Je bent een stevige gesprekspartner en in staat om op verschillende niveaus te communiceren. Daarnaast denk je graag mee over het optimaliseren van bestaande recruitmentprocessen. Tot slot ben je een leuke collega, want een prettige werksfeer vinden we erg belangrijk.

Ook beschik je over:

 • Een afgeronde hbo of academische opleiding;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Affiniteit met zakelijke dienstverlening (of zelfs advocatuur) is mooi meegenomen!
 • Een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.
 • WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

 • Een uitdagende functie met een veelzijdigheid aan werkzaamheden.
 • Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (een 13e maand, maar bijvoorbeeld ook een geheel verzorgde lunch op kantoor tegen een kleine bruto vergoeding).
 • Een dynamische en veeleisende, maar bovenal informele werkomgeving met veel leuke evenementen (van borrels en sportevenementen).
 • Werken binnen een enthousiast en gedreven HR-team dat vernieuwend en vooruitstrevend is en waarbinnen hoge kwaliteit de norm is.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van een thuiswerkregeling.

Onze mensen bepalen ons succes en wij vinden het belangrijk om te investeren in de professionele en persoonlijke ontplooiing van iedereen die bij Houthoff werkt. Bij Houthoff geef je zelf kleur aan je carrière. Wij staan regelmatig stil bij jouw doelen, groei en ontwikkeling en bieden verschillende opleidingsmogelijkheden aan. 

WIE ZIJN WIJ?

Met ruim 600 medewerkers, waaronder 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. We zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

WIJ ZIJN BENIEUWD NAAR JOU!

Ben jij enthousiast geworden? Mooi! Solliciteer dan direct door jouw cv te mailen via de knop 'Solliciteer direct'. Onze Recruiter Ruud Janssen neemt graag snel contact met je op.

Heb je nog vragen voordat je wilt solliciteren? Neem dan ook contact op met Ruud, dit kan via nummer: ruud.janssen@houthoff.com of 06 - 3433 0133.