HR Business Partner

place
Amsterdam
schedule
5 dagen per week
school
HBO+

Ben jij klaar voor HR binnen een high performance omgeving waar met veel plezier en humor wordt gewerkt? Heb je daarnaast jouw eerste meters gemaakt binnen HR, en ben je op zoek naar de volgende stap waarin je op tactisch/strategisch niveau kan adviseren? Solliciteer dan nu voor de functie van HR Business Partner op ons kantoor in Amsterdam.  

Wat ga je doen als HR Business Partner?

Samen met een andere collega HR Business Partner ben je eerste aanspreekpunt voor de verschillende stafafdelingen en houd je je bezig met onder andere: 

 • het adviseren van afdelingsmanagers over de samenstelling en performance van hun team;
 • het adviseren rondom verzuimmanagement;
 • het adviseren over opleidingsvraagstukken in samenwerking met Learning & Development; en
 • het zelfstandig schrijven van adviezen en meewerken aan diverse HR projecten. 

Vanuit jouw professionaliteit en visie bouw je mee aan het verder professionaliseren van de HR-afdeling (totaal 20 personen) en de organisatie. Er wordt nauw samengewerkt met de drie HR Business Partners die zich richten op onze advocaten. De (in totaal vijf) HR Business Partners worden ondersteund door een team van HR Medewerkers en werken veel samen met de andere disciplines binnen HR: Recruitment en Learning & Development. Je rapporteert aan de Head of HR.

Wat zijn jouw kwaliteiten? 

Als HR Business Partner ben je gestructureerd, praktisch en hands-on. Je bent in staat je werk goed te organiseren, stelt de juiste prioriteiten en handelt werkzaamheden snel en efficiënt af met oog voor detail. Je bent een stevige gesprekspartner en in staat om op verschillende niveaus te communiceren. Daarnaast denk je graag mee over nieuweprocessen en het optimaliseren van bestaande processen. Tot slot ben je een leuke collega en teamspeler, maar ook in staat om proactief en zelfstandig werkzaamheden op te pakken.

Ook beschik je over:
 • Een afgeronde HBO of academische opleiding, richting HRM of soortgelijk.
 • Minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Affiniteit met zakelijke dienstverlening (of zelfs advocatuur) is mooi meegenomen!
 • Een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een uitdagende functie met een veelzijdigheid aan werkzaamheden.
 • Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (uiteraard een 13e maand, maar bijvoorbeeld ook een geheel verzorgde lunch op kantoor tegen een kleine bruto vergoeding).
 • Werken binnen een enthousiast en gedreven HR-team dat vernieuwend en vooruitstrevend is en waarbinnen hoge kwaliteit de norm is.
 • Leuke kantooractiviteiten, zoals workshops, sporttoernooien en kantoorfeesten. 
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van een thuiswerkregeling.

Onze mensen bepalen ons succes en wij vinden het belangrijk om te investeren in de professionele en persoonlijke ontplooiing van iedereen die bij Houthoff werkt. Bij Houthoff geef je zelf kleur aan je carrière. Wij staan regelmatig stil bij jouw doelen, groei en ontwikkeling en bieden verschillende opleidingsmogelijkheden aan. 

Wie zijn wij?

Met ruim 600 medewerkers, waaronder 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. Wij zijn onafhankelijk en hebben een sterke internationale focus met vestigingen in Brussel, Londen en New York. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote financiële instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

Bij Houthoff vinden wij het belangrijk dat je jezelf kunt zijn. Daarnaast is er de ruimte om hier zelf ook een steentje aan bij te dragen. Lees hier meer over onze diversiteit- en inclusiviteitsinitiatieven en onze maatschappelijke betrokkenheid.

Wij zijn naar benieuwd naar jou!

Ben jij enthousiast? Mooi! Solliciteer dan direct door jouw CV te mailen. Onze Recruiter Ruud Janssen neemt binnen drie werkdagen contact met je op.

Heb je nog vragen voordat je wil solliciteren? Neem dan ook contact op met Ruud, dit kan via nummer: ruud.janssen@houthoff.com of 06-3433 0133.

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.