Marketing Specialist

Medewerker Legal & Compliance

place
Amsterdam
schedule
4 of 5 dagen
school
HBO

Als medewerker in het Legal & Compliance team van Houthoff draag je bij aan het proactief bevorderen van een compliance bewuste cultuur binnen kantoor. Dit doe je niet alleen, maar samen met je collega's binnen het Legal & Compliance team. Het hechte team bestaat ongeveer tien personen, waaronder een Legal Counsel, Head of Compliance en KYC analisten.

Naast jouw eigen team kom je ook veel in contact met diverse afdelingen binnen kantoor, zoals IT, het Bestuurssecretariaat, Practice Group Support, Finance en HR. Je rapporteert direct aan de Legal Counsel.

WAT GA JE DOEN ALS LEGAL & COMPLIANCE MEDEWERKER?

In deze veelzijdige functie komen veel verschillende onderwerpen voorbij. Je ondersteunt bijvoorbeeld bij organisatie brede juridische, privacy en compliance vraagstukken. Hieronder enkele voorbeelden:

 • Je zal meewerken aan het opstellen/bijhouden en monitoren van interne instructies m.b.t. compliance-gerelateerde onderwerpen, zoals het rechtsgebiedenregister, geheimhoudernummers, kantoorhandboek, informatiebeveiliging, archiefbeleid, etc.;
 • Je hebt een belangrijke taak bij het actueel houden van registraties en beleid, waaronder het verwerkingsregister;
 • Je zal voorlichting/informatie geven aan kantoorgenoten over de betreffende instructies;
 • Je ondersteunt je collega's binnen Legal & Compliance met betrekking tot diverse werkzaamheden op gebieden als privacy, cliëntenonderzoek, informatiebeveiliging en bijbehorende processen;
 • Je let op ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op een integere bedrijfsvoering (in de interne en externe omgeving);
 • Je zorgt voor correcte verslaglegging van vergaderingen en monitort de voortgang van daaruit voortvloeiende actiepunten;
 • Je beheert de content van de Legal & Compliance intranetpagina.

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Hoe je waarde kan toevoegen aan bestaande processen heb je snel door. Je werkt planmatig en gestructureerd aan gestelde doelen. Om goed op de hoogte te zijn van ons internationaal speelveld ben je van nature nieuwsgierig. Vol energie ga je samen met de praktijkgroepen en het marketingteam aan de slag. Je bijt je vast in een project en laat pas los als het gewenste resultaat is behaald.  

Vanzelfsprekend voel jij je thuis in een zakelijke omgeving waar een kwalitatief hoogwaardig eindproduct op nummer één staat.   

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een zakelijke werkomgeving;
 • Je hebt affiniteit met compliance gerelateerde onderwerpen;
 • Je kunt goed zelfstandig werken en bent hierin zorgvuldig en gestructureerd.

 

EEN ORGANISATIE WAAR JE DOOR GROEIT

Houthoff is één van de grootste advocatenkantoren van Nederland met meer dan 600 collega's. Een hechte groep met verschillende en diverse achtergronden. Ambitie, energie en nuchterheid staan centraal. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit. Onze cliënten zijn beursgenoteerde bedrijven, grote (financiële) instellingen, private equity huizen en overheden, die allemaal hoge eisen stellen, inventieve oplossingen wensen en met bevlogen mensen willen werken.

Bij Houthoff vinden wij het belangrijk dat je jezelf kunt zijn. Daarnaast is er de ruimte om hier zelf ook een steentje aan bij te dragen. Lees hier meer over onze diversiteits- en inclusieviteitscommisie en onze maatschappelijke betrokkenheid.

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

Houthoff brengt het beste van twee werelden samen: een dynamische en informele werkomgeving waarin op het allerhoogste niveau wordt gewerkt. Er zijn veel leuke events en jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal.

Daarnaast bieden we jou:

 • Een interessante functie waarbij eigen initiatief over de invulling ervan wordt gewaardeerd;
 • Een goed salaris met een vaste dertiende maand en vakantiegeld;
 • Een volledige reiskostenvergoeding woon- werkverkeer wanneer je met openbaar vervoer reist;
 • 26,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband van 37,5 uur per week;
 • Een organisatie waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat.
 

WIJ ZIJN BENIEUWD NAAR JOU!

Ben jij enthousiast? Mooi! Solliciteer dan direct door jouw CV te mailen. Onze Recruiter Ruud Janssen neemt binnen enkele werkdagen contact met je op.

Heb je nog vragen voordat je wil solliciteren? Neem dan ook contact op met Ruud, dit kan via nummer: ruud.janssen@houthoff.com of 06 - 3433 0133.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.