Notarial Business Assistant

place
Amsterdam
schedule
4 of 5 dagen
school
MBO+ of HBO

Als Notarial Business Assistant ben jij verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze notarissen in de volle breedte. Je houdt het overzicht, stelt prioriteiten en je zorgt dat in deze dynamische omgeving alles goed verloopt. Kortom, je draagt bij aan de service die ons kantoor verleent aan onze cliënten.

Wat ga je doen als Notarial Business Assistant?

 • Je opent dossiers en bereidt deze voor.
 • Je stelt notariële akten op en handelt deze af en verzamelt en controleert de benodigde gegevens.
 • Je beheert het KvK en UBO-register: in- en uitschrijven entiteiten en wijzigingen doorgeven (bestuurswissels, statutenwijzigingen, uitgiften aandelen, etc.).
 • Je schrijft UBO's in en deponeert fusie- en splitsingsvoorstellen.
 • Je werkt aandeelhouders-, certificaathouders- en ledenregisters bij.
 • Je verwerkt inkomende post: scannen, opslaan, rondmailen en opbergen in dossier.
 • Je stelt volmachten, besluiten en conceptakten op.
 • Je onderhoudt contact met KvK en Rechtbanken.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Natuurlijk heb je als Notarial Business Assistant ruime relevante ondersteunende werkervaring in een zakelijke omgeving. Je hebt expertise op een of meerdere praktijkgroepen en/of beschikt over specifieke vakkennis. Je hebt kennis van en ervaring met diverse voorkomende dossier of project gerelateerde werkzaamheden. Daarnaast ben je in staat zelfstandig, proactief en pragmatisch op effectieve wijze vragen en opdrachten te verwerken. Onder druk kun jij een grote hoeveelheid documentatie verwerken. Jouw communicatieve vaardigheden zijn goed.

Je beschikt daarbij over:
 • minimaal mbo + / hbo werk- en denkniveau;
 • relevante werkervaring in de zakelijke dienstverlening;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift; en
 • uitstekende MS Office kennis en vaardigheden.

Een organisatie waar je door groeit

Houthoff is één van de grootste advocatenkantoren van Nederland met meer dan 600 collega's. Een hechte groep met verschillende en diverse achtergronden. Ambitie, energie en nuchterheid staan centraal. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit. Onze cliënten zijn beursgenoteerde bedrijven, grote (financiële) instellingen, private equity huizen en overheden, die allemaal hoge eisen stellen, inventieve oplossingen wensen en met bevlogen mensen willen werken.

Bij Houthoff vinden wij het belangrijk dat je jezelf kunt zijn. Daarnaast is er de ruimte om hier zelf ook een steentje aan bij te dragen. Lees hier meer over onze diversiteit- en inclusiviteitsinitiatieven en onze maatschappelijke betrokkenheid

Wat je van ons kunt verwachten?

Houthoff heeft een dynamische en informele werkomgeving met veel leuke interne evenementen zoals borrels en kantoorfeesten. Ook krijg je ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en wordt hiertoe een breed aanbod aan opleidingen beschikbaar gesteld. Je kunt rekenen op een goed salaris met een vaste dertiende maand en 26,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

Wij zijn benieuwd naar jou!

Wil je graag meer weten over de vacature of over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Wietske de Hart (Corporate Recruiter). Neem voor inhoudelijke vragen over de functie contact op met een van onze Team Leads Practice Group Support: Krista Schouten (+31 20 605 6782), Kia Brouwers (+31 20 605 6325) of mail naar teamleadspgs@houthoff.com.  Je kunt middels een virtueel kopje koffie met iemand van ons team op informele wijze kennismaken, jouw vragen stellen en de sfeer proeven van ons kantoor en onze collega's.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.