Personal Assistant

place
Amsterdam
schedule
4 of 5 dagen
school
MBO of HBO

Voor de meerdere praktijkgroepen (onder andere Arbeidsrecht, Finance & Investment) zoeken wij naar Personal Assistants. Als Personal Assistant bied je optimale organisatorische en administratieve ondersteuning aan meerdere Partners en/of Counsels. Je bent het aanspreekpunt voor vragen uit de eigen en andere praktijkgroepen en overige Stafafdelingen. In deze dynamische werkomgeving aan de Zuidas, waarin geen dag hetzelfde is, maak jij met jouw overzicht het verschil.

JOUW BELANGRIJKSTE RESULTAATGEBIEDEN

  • Je bent verantwoordelijk voor (complex) agendabeheer, telefoonafhandeling, postverwerking/termijnenlijsten, emailbeheer en persoonlijke administratie van Partners en Counsels; 
  • Je controleert en beoordeelt uitgaande documenten en correspondentie op onze huisstijl, lay out, spelling en grammatica (kwaliteitscheck);
  • Je voert diverse Business Development activiteiten uit in samenwerking met Business Development;
  • Je bent het aanspreekpunt voor vragen en zorgt zelfstandig voor adequate overdracht van informatie;
  • Je voert diverse Business Development activiteiten uit in samenwerking met Business Development;
  • Je bent het aanspreekpunt voor vragen en zorgt zelfstandig voor adequate overdracht van informatie;
  • Je initieert verbetering van (administratieve) processen binnen de praktijkgroep.

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Natuurlijk ben je als Personal Assistant in staat zelfstandig, proactief en pragmatisch op effectieve wijze vragen en opdrachten van Partners en Counsels te verwerken. Je weet wat het vraagt om te werken binnen een partnerstructuur en hebt (ruime) ervaring met praktijk specifieke systemen en processen. Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend. Je beschikt daarbij over:
  • Minimaal mbo of hbo werk- en denkniveau;
  • Relevante werkervaring in de zakelijke dienstverlening.

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN?

Houthoff heeft een dynamische en informele werkomgeving met veel leuke interne evenementen zoals borrels en kantoorfeesten. Ook krijg je ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en wordt hiertoe een breed aanbod aan opleidingen beschikbaar gesteld. Je kunt rekenen op een goed salaris met een vaste dertiende maand en 26,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.

EEN ORGANISATIE WAAR JE DOOR GROEIT

Houthoff is één van de grootste advocatenkantoren van Nederland met meer dan 600 collega's. Een hechte groep met verschillende en diverse achtergronden. Ambitie, energie en nuchterheid staan centraal. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit. Onze cliënten zijn beursgenoteerde bedrijven, grote (financiële) instellingen, private equity huizen en overheden, die allemaal hoge eisen stellen, inventieve oplossingen wensen en met bevlogen mensen willen werken.

Bij Houthoff vinden wij het belangrijk dat je jezelf kunt zijn. Daarnaast is er de ruimte om hier zelf ook een steentje aan bij te dragen. Lees hier meer over onze diversiteit- en inclusiviteitsinitiatieven en onze maatschappelijke betrokkenheid

KUN JIJ NIET WACHTEN JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Wil je graag meer weten over de vacature of over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Ruud Janssen (Corporate Recruiter). Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Saskia ten Broeke-Puype (Team Lead Practice Group Support), Krista Schouten (Team Lead Practice Group Support) of Kia Brouwers (Team Lead Practice Group Support). 

Herken jij jezelf in deze omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan hier

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.