Team Manager Practice Group Support

place
Amsterdam en Rotterdam
schedule
30-37,5 uur per week
school
HBO

Voor de ondersteuning voor onze business zoeken wij een Team Manager Practice Group Support. Wil jij graag een breed georiënteerd team aansturen in een dynamische omgeving waar de kwaliteitsnorm hoog ligt? En heb je ervaring binnen een leidinggevende functie, bij voorkeur aan een administratieve/ondersteunende groep? Dan is deze rol wellicht jouw volgende stap.

WAT GA JE DOEN ALS TEAM MANAGER PRACTICE GROUP SUPPORT?

De afdeling Practice Group Support biedt secretariële en projectondersteuning aan onze advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Samen met twee andere Team Managers ben jij als leidinggevende en coach van onze assistants (+/- 90 verspreid over onze kantoren in Amsterdam en Rotterdam) verantwoordelijk voor het zo goed mogelijk organiseren van deze ondersteuning en het optimaal laten presteren van het team. Ook ben je verantwoordelijk voor het behalen van de jaarlijks vast te stellen afdelingsdoelstellingen die in lijn zijn met de strategische visie die wij hebben voor de toekomst van de afdeling. Daarbij rapporteer je aan de Head of Practice Group Support. Je houdt je onder andere bezig met HR-gerelateerde zaken als werving & selectie, Performance Management (inclusief het voeren van ontwikkel- en beoordelingsgesprekken), personeelsplanning, opleidingsprogramma en verzuimbegeleiding in het kader van de Wet verbetering poortwachter.

Daarnaast ben je veelvuldig in gesprek met jouw team en de Partners over de dagelijkse gang van zaken. Je bent daarin pragmatisch en oplossingsgericht. Je hebt een actieve bijdrage in het initiëren van stappen richting toekomstbestendige ondersteuning van onze praktijkgroepen, het optimaliseren van processen én zorgt ervoor dat onze ondersteuning zowel nu als in de toekomst voldoet aan de gewenste kwaliteit.

WAT ZIJN JOUW KWALITEITEN?

Je hebt relevante werkervaring opgedaan in een zakelijke omgeving en je bent toe aan de volgende stap in jouw loopbaan. Je bent goed in staat om onder tijdsdruk te presteren en communiceren, daarnaast ben je sterk in het bepalen van prioriteiten in het werk. Je houdt het overzicht en je toont eigenaarschap. Verder heb je een positieve en professionele houding en straal je dit ook uit in jouw werkwijze en contact met anderen.

Je beschikt daarbij over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Goede leidinggevende capaciteiten;
  • Overtuigingskracht in het samenwerken met stakeholders om hen te overtuigen van jouw visie en gezamenlijk de benodigde stappen te zetten naar verdere optimalisatie;
  • Actuele kennis van HR-gerelateerde onderwerpen (wet- en regelgeving, Arbo- en verzuimbeleid);
  • Sterke communicatieve en schriftelijke vaardigheden, je kunt uitstekend schakelen tussen de verschillende lagen van de organisatie;
  • Uitstekende MS Office kennis en vaardigheden;
  • Het is voor jou geen probleem om zowel vanaf ons kantoor in Amsterdam als Rotterdam te werken.

Voldoe je niet aan alle punten, maar denk je toch een goede kandidaat te zijn? Solliciteer zeker.

WAT JE VAN ONS KUNT VERWACHTEN?

Houthoff heeft een dynamische en professionele werkomgeving waar ambitie op prijs wordt gesteld. Naast hard werken heerst er ook een informele werksfeer en worden er regelmatig leuke (interne) evenementen, zoals borrels en sportevenementen georganiseerd. Je krijgt ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en er wordt hiertoe een breed aanbod aan opleidingen beschikbaar gesteld. Je kunt rekenen op een goed salaris met een vaste dertiende maand en 26,5 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband (37,5 uur).

Onze mensen bepalen ons succes en wij vinden het belangrijk om te investeren in de professionele en persoonlijke ontplooiing van iedereen die bij Houthoff werkt. Bij Houthoff geef je zelf kleur aan je carrière . Wij staan regelmatig stil bij jouw doelen, groei en ontwikkeling en bieden verschillende opleidingsmogelijkheden aan.

EEN ORGANISATIE WAAR JE DOORGROEIT

Met 600 medewerkers, waaronder 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. Wij zijn onafhankelijk en hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York en repre-sentatives in Azië en Amerika. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote (financiële) instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

Bij Houthoff vinden wij het belangrijk dat je jezelf kunt zijn . Daarnaast is er de ruimte om hier zelf ook een steentje aan bij te dragen. Lees hier meer over onze diversiteit- en inclusiviteitsinitiatieven en onze maatschappelijke betrokkenheid.

KUN JIJ NIET WACHTEN OM JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Ben je benieuwd of Houthoff bij jou past of wil je meer weten over deze vacature of de bijbehorende arbeidsvoorwaarden? Je kunt met een (virtueel) koffietje met een van ons op informele wijze kennismaken, vrijblijvend jouw vragen stellen en meer inzicht krijgen in ons kantoor en de wijze waarop wij werken. Neem hiervoor contact op met Krista Schouten of Kia Brouwers (Team Manager Practice Group Support).

Daarnaast kun je ons laagdrempelig berichten via whatsapp op: +31(0)610713562. Stuur ons vooral een bericht als je nog vragen hebt. 

Ben je overtuigd van de match tussen jou en de functie als Team Manager Practice Group Support bij Houthoff? Solliciteer dan direct en onze Recruiter Wietske de Hart neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.