Advocaat- of Kandidaat notaris-medewerker vastgoed - Rotterdam (1 FTE)

EEN ORGANISATIE WAAR JE DOOR GROEIT

Met 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs, is Houthoff één van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. Wij zijn onafhankelijk en hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Londen en New York en representatives in Azië en Houston. Tot onze cliënten behoren beursgenoteerde bedrijven, grote (financiële) instellingen, private equity huizen en overheden, die stuk voor stuk hoge eisen stellen en inventieve oplossingen wensen.

REAL ESTATE PRAKTIJK

De Real Estate praktijkgroep van Houthoff is betrokken bij de grootste en meest spraakmakende Nederlandse en Europese vastgoedtransacties en projecten. De advocaten en notarissen van de praktijkgroep Real Estate werken - ieder met hun eigen bijzondere expertise - nauw samen, zodat de zaak volledig geïntegreerd wordt behandeld. De expertises zien o.a. op transacties, huurrecht, projectontwikkeling, ruimtelijk publiekrecht, bouwrecht en advisering en procedures op het snijvlak van publiek- en privaatrecht.

 

De Real Estate praktijk is betrokken onder andere bij de grootste en meest spraakmakende Nederlandse en (inter)nationale vastgoedtransacties. Houthoff staat beleggers, projectontwikkelaars, financiers, bouwbedrijven, woningcorporaties en eindgebruikers bij in complexe vastgoedtransacties- en geschillen

 

DIT MAAKT JOU DE IDEALE KANDIDAAT

Je hebt 3 tot 6 jaar ervaring als kandidaat-notaris of advocaat, bij voorkeur binnen de top van het notariaat of de advocatuur. Je bent een ‘juridische fijnslijper’ met een sterk analytisch vermogen en uitstekende kennis op het gebied van het goederenrecht en het schrijven van overeenkomsten. Daarnaast beschik je over uitstekende people skills en heb je de ambitie om jezelf, maar ook anderen, (verder) te ontwikkelen.  


KUN JE NIET WACHTEN OM JE CARRIÈRE BIJ HOUTHOFF TE STARTEN?

Herken jij je in dit profiel en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Dan is onze vastgoedpraktijk in Rotterdam zeker iets voor jou!

Solliciteer dan direct door jouw motivatiebrief en CV te mailen j.van.meer@houthoff.com, Team Lead Recruitment. Wil je nadere inlichtingen over deze vacature, neem dan contact op met  Lucas Louwerier, Notaris-Partner.

 

Op het moment dat je op deze functie solliciteert is onze Privacy Policy van toepassing.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.