Making our clients and people successful

Kandidaat-notaris Medewerker Mergers & Acquisitions

place
Rotterdam
schedule
5 dagen per week
school
WO

Behoefte aan een nieuwe uitdaging binnen één van de grootste notariaten van Nederland? Waar het meeste werk een grensoverschrijdend karakter heeft door de samenwerkingen met ondernemingen en kantoren uit verschillende landen. Maak dan onderdeel uit van het Coporate M&A notariaat in Rotterdam om zo jezelf en onze cliënten succesvol te maken.

Specialistisch werk

Als kandidaat-notaris medewerker verricht je specialistisch werk, zoals het vormgeven van ondernemingen, het adviseren, opzetten en structureren van vennootschappen, het opzetten van joint ventures, het begeleiden van fusies en overnames, internationale projecten inzake reorganisaties en financieringen. Daarnaast adviseer je op het gebied van equity capital markets (IPO, SPAC, deSPACing en openbare biedingen). Als onderdeel van het voorgaandeworden de gebruikelijke notariële werkzaamheden verricht, zoals het opstellen van statuten, akten van levering en uitgifte en akten van fusie en splitsing. Er wordt doorgaans samengewerkt in multidisciplinaire teams waarbij het notariaat, de fiscalisten en de advocatuur gezamenlijk optrekken.

WAT ZIJN JOUW KWALITEITEN?

Je beschikt over 3 tot 6 jaar werkervaring als kandidaat-notaris bij voorkeur opgedaan binnen (de top van) het notariaat en je hebt aantoonbare affiniteit met het ondernemingsrecht.

  • Je beschikt over sterk analytisch vermogen en vakinhoudelijke kennis.
  • Je kan abstracte vennootschapsrechtelijke materie vertalen naar heldere en bondige adviezen, statuten of akten. Hierin opereer je zelfstandig en oplossingsgericht en houd je rekening met de wensen en behoeften van de cliënten.
  • Je hebt plezier in het ontplooien van nieuwe initiatieven door actief deel te nemen aan marketingactiviteiten, zoals het deelnemen aan congressen, het mede organiseren van cliënt workshops/seminars en het publiceren van artikelen.
  • Je bent flexibel en samenwerken in een team gaat je goed af. Daarbij heb je de ambitie een bijdrage te leveren aan de verdere uitbouw van de praktijkgroep Corporate M&A in Amsterdam en Rotterdam.

 

WAT KAN JE VAN ONS VERWACHTEN?

  • Een intern opleidingsprogramma dat aansluit op de fase in jouw carrière.
  • Een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en een mogelijke discretionaire en/of omzetbonus.
  • Regelmatig leuke activiteiten die vanuit kantoor of een team georganiseerd worden, denk aan sportactiviteiten, kantoorevenementen en seminars.
  • Een sterke internationale focus.

 

Het team

Het Corporate/M&A Notariaat bestaat uit één team verspreid over twee vestigingen. Er zijn drie partners, waarvan twee in Amsterdam (Paul de Vries en Kyoko Tollenaar) en een in Rotterdam (Philippe König), drie counsels, twee senior-medewerkers, twee medewerkers, zes stagiaires, een wetenschappelijk adviseur en twee paralegals.

 

EEN ORGANISATIE WAAR JE DOOR GROEIT

Houthoff is één van de grootste advocatenkantoren van Nederland met meer dan 600 collega's. Een hechte groep met verschillende en diverse achtergronden. Ambitie, energie en nuchterheid staan centraal. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit. Onze cliënten zijn beursgenoteerde bedrijven, grote (financiële) instellingen, private equity huizen en overheden, die allemaal hoge eisen stellen, inventieve oplossingen wensen en met bevlogen mensen willen werken.

 

WIJ ZIJN benieuwd NAAR JOU!

Wil je graag meer weten over de vacature of over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Philippe König (Notaris Partner).

Herken jij jezelf in bovengenoemde omschrijving en maakt de vacature je enthousiast over ons kantoor? Solliciteer dan via deze pagina.  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.