Ontwikkeling

Jij hebt je studie (bijna) afgerond. Alles is mogelijk. Tijd om jouw eigen loopbaan in te kleuren. En waar kan dat beter dan bij een toonaangevend en full-service kantoor als Houthoff? Als startende advocaat, kandidaat-notaris of belastingadviseur krijg jij de ruimte om alles uit jezelf te halen. Onder andere door het uitgebreide interne opleidingsprogramma. Een ding is zeker: qua opleiding zit jij goed bij ons. De eerste drie jaar en ook daarna. Jij leert en groeit continu bij Houthoff. Als professional én als mens.

Houthoff Trainee Programme

Je start met ons eigen driejarige Houthoff Trainee Programme. Dit programma begint met een introductieperiode van 2,5 week, waarin je Houthoff in de volle breedte leert kennen. Je volgt onderwijs, werkt aan soft skills en maakt kennis met onze mensen. De perfecte brug van studie naar de praktijk.

Beroepsopleidingen & Law Firm School

Als startend advocaat volg je de Beroepsopleiding Advocaten, waarvan de Law Firm School alle cognitieve vakken verzorgt die verplicht zijn gesteld door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA). Als kandidaat-notaris volg je de Beroepsopleiding Notariaat en als belastingadviseur start je met de Beroepsopleiding Belastingadviseurs. Voor belastingadviseurs is het mogelijk om ook de Beroepsopleiding Advocaten te volgen als je fiscaal recht hebt afgerond en je civiel effect hebt behaald.

Houthoff Litigation Opleidingsprogramma

Voor de Beroepsopleiding Advocaten moet je proceservaring opdoen. Houthoff werkt binnen het Houthoff Litigation Opleidingsprogramma samen met kantoren in de sociale advocatuur. Je wordt voor een periode van ten minste één maand gedetacheerd naar één van de kantoren waar je volledig meedraait in de procespraktijk. Zo doe je proceservaring op en verrijk je jouw juridische kennis op uiteenlopende gebieden.

Internationale ontwikkeling

Houthoff is een Nederlands en onafhankelijk kantoor met een sterke internationale focus. Als je langer bij ons werkt, is er de mogelijkheid te werken op onze kantoren in Brussel, Londen en New York. Wij bieden daarnaast secondments aan bij onze brevriende kantoren in het buitenland.