Global Corporate Ladies Event 2019 Publicatie

Het Houthoff Global Corporate Ladies Event heeft haar eerste lustrum gevierd. Binnen één dag ontvingen we verspreid over Tokio, Singapore, Amsterdam, Brussel, Londen en New York 400 succesvolle corporate vrouwen. Met hen bespraken we een van de belangrijkste onderwerpen van vandaag: klimaatverandering.

Klimaatverandering is in een korte tijd op alle corporate agenda's terechtgekomen, maar vaak is nog onduidelijk wat de impact van klimaatwetgeving is op de huidige businessmodellen, wie is bereid first mover te zijn en hoe strategie te bepalen is. Al zijn de gevolgen van klimaatverandering op zijn zachts gezegd somber te noemen; de dag was heel positief. Eensgezind werd vastgesteld dat de veranderingen ook grote kansen met mee brengen. En als de discussie ons iets geleerd heeft, is het wel dat waar een wil is om te veranderen, ook een weg gevonden kan worden. 

Houthoff is grote dank verschuldigd aan al onze panelleden voor hun bijdrage. De openheid en ambitie die getoond is, geeft vertrouwen voor de toekomst. Een toekomst waarin we hopen dat onze gedeelde plannen om klimaatverandering te lijf te gaan realiteit worden.

We hopen dat u inspiratie put uit de inzichten en best practices die met ons gedeeld zijn.

HOUTHOFF’S ORGANISEREND COMITÉ:

Amsterdam Marry de Gaay Fortman Marloes Brans
Tokio Cecile Eijssink-Bonnier Kyoko Tollenaar
Brussel Sylvia Dikmans Angenita Pex Greetje van Heezik
New York Helena Sprenger
Singapore Esther Veltman Marielle Koppenol-Laforce
Londen Jessica Terpstra Merel Zwankhuizen

Written by:
Marry de Gaay Fortman

Key Contact

Amsterdam
Advocaat | Partner
+31 20 605 61 65
+31 6 5375 8942

Key Contact

Amsterdam
Advocaat | Partner
+31 20 605 69 18
+31 6 1496 9273
Els Houtman

Key Contact

Amsterdam
Head of Marketing
+31 20 605 62 45
+31 6 5318 0521