Alumni

Alumni

Werken bij Houthoff creëert een sterke band tussen mensen, die vaak een professionele carrière lang duurt. Oud werknemers van Houthoff vervullen belangrijke posities in de maatschappij, zo zijn onze alumni werkzaam bij onder meer ministeries, banken en zijn zij Raad van Bestuur leden bij grote internationale bedrijven.

Met de Houthoff Community op LinkedIn bieden we een dynamisch besloten platform voor onze alumni en huidige kantoorgenoten. Interessante vakmatige ontwikkelingen, persoonlijke ervaringen en nieuwsberichten door en over (oud-) collega's kunnen hier gedeeld worden.

Alumni Magazine 2019

Met veel trots presenteren wij ons Alumni Magazine. In deze nieuwe online editie delen we bijzondere verhalen. Zo lees je over de carrièreswitch van Ralph Winkelmolen, deelt Phlippe Creijghton conclusies uit zijn tijd als managing partner, bespreekt Albert Knigge de juridische implicaties van klimaatverandering en duiken wij in de fotoarchieven.

Het magazine is hier te bekijken.

Houthoff Alumni Event

Na succesvolle eerdere edities krijgen oud-collega's ook in 2020 de kans om elkaar te ontmoeten tijdens het jaarlijkse Houthoff Alumni Event. Tot die tijd nodigen wij oud-collega's van harte uit zich aan te melden voor Houthoff Community op LinkedIn.