Alumni

Alumni

Werken bij Houthoff creëert een sterke band tussen mensen, die vaak een professionele carrière lang duurt. Oud werknemers van Houthoff vervullen belangrijke posities in de maatschappij, zo zijn onze alumni werkzaam bij onder meer ministeries, banken en zijn zij Raad van Bestuur leden bij grote internationale bedrijven.

Met de Houthoff Community op LinkedIn bieden we een dynamisch besloten platform voor onze alumni en huidige kantoorgenoten. Interessante vakmatige ontwikkelingen, persoonlijke ervaringen en nieuwsberichten door en over (oud-) collega's kunnen hier gedeeld worden.

Going Beyond

Zowel onze alumni als huidige kantoorgenoten hebben bijzondere verhalen te vertellen en interessante visies te delen, dit jaar over het thema 'International'. Deze zijn gebundeld in een nieuw online magazine

Het magazine is hier te bekijken.

Houthoff Alumni Event

Na een succesvolle eerdere edities krijgen oud-collega's ook in 2018 de kans om elkaar te ontmoeten tijdens het Houthoff Alumni Event. De datum voor dit evenement wordt binnenkort bekend gemaakt. Tot die tijd nodigen wij oud-collega's van harte uit zich aan te melden voor Houthoff Community op LinkedIn.