Over Houthoff

Houthoff is een onafhankelijk, toonaangevend Nederlands advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York met vertegenwoordigers in Houston, Singapore, Greater China, en Tokio. Onze 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs werken continu samen om ervoor te zorgen dat we er voor onze klanten zijn wanneer ze ons het meest nodig hebben.

Wij richten ons op zeer complexe transacties en geschillenbeslechting, waarbij wij internationale en nationale ondernemingen, financiële instellingen, private equity huizen en overheden adviseren over hun meest strategische en kritieke zaken. Of het nu gaat om het beoordelen van kansen of beperken van risico's, we kijken altijd verder dan het vraagstuk van vandaag om tot een lange termijn oplossing te komen.

What's in it for you?

Jezelf kunnen zijn, werken aan indrukwekkende grensoverschrijdende zaken, gebruik maken van de nieuwste technologieën en ruimte om zelf een steentje bij te dragen. Lees meer over onze internationale programma's, diversiteit- en inclusiviteitsinitiatieven, innovatieve ontwikkelingen en onze maatschappelijke betrokkenheid.

PRAKTIJKEN & SECTOREN

Onze breedte aan praktijkgroepen wordt gecombineerd met diepgaande sectorkennis. Hiermee bieden wij onze cliënten het volledige spectrum aan juridische diensten. Klik hier voor een overzicht van onze praktijkgroepen.

Weten hoe praktijkgroepen te werk gaan en bij welke zaken Houthoff zoal betrokken was? Luister de Recruitment Podcast!

WHAT'S IN IT FOR MAURITS DE HAAN?

Maurits werkt ruim 9,5 jaar bij Houthoff. Gedurende zijn periode bij Houthoff heeft hij 6 maanden in New York gewerkt. De ervaring om in het buitenland te werken komt nog steeds goed van pas in de praktijk. De M&A praktijk waarin Maurits werkt heeft een brede internationale focus waarbij verschillende culturen samenkomen.

What's in it for Maurits?