Over Houthoff

Houthoff Going Beyond

Houthoff is een onafhankelijk, toonaangevend Nederlands advocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York met vertegenwoordigers in Houston en Singapore. Onze 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs werken continu samen om ervoor te zorgen dat we er voor onze klanten zijn wanneer ze ons het meest nodig hebben.

Wij richten ons op zeer complexe transacties en geschillenbeslechting, waarbij wij internationale en nationale ondernemingen, financiële instellingen, private equity huizen en overheden adviseren over hun meest strategische en kritieke zaken. Of het nu gaat om het beoordelen van kansen of beperken van risico's, we kijken altijd verder dan het vraagstuk van vandaag om tot een lange termijn oplossing te komen.

Aftermovie Houthoff Kick Off 2017


Houthoff Kick Off 2017

er is nog meer

CliĆ«nten verwachten grensoverschrijdend advies en dat is precies wat wij hen wereldwijd op alle vlakken bieden. Kijk op de Global Reach pagina om hier meer over te lezen. Daarnaast staat bij Houthoff maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel en helpt ons Incubator team ambitieuze start-ups vooruit op kritieke momenten!

PRAKTIJKEN & SECTOREN

Onze breedte aan praktijkgroepen wordt gecombineerd met diepgaande sectorkennis. Hiermee bieden wij onze cliĆ«nten het volledige spectrum aan juridische diensten. 

Zaken waar wij trots op zijn

Ben jij benieuwd hoe wij onze cliënten een stap verder helpen? Klik op de logo's en lees meer over de zaken waar wij trots op zijn.