Ter nagedachtenis aan Gerhard Gispen

15 mei 2020
13 mei 2020

Met grote verslagenheid en verdriet moeten wij u berichten dat onze zeer gewaardeerde collega en medebestuurder Gerhard Gispen op 13 mei 2020 geheel onverwachts is overleden. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw en kinderen en allen voor wie hij dierbaar was.

Wij zijn verdrietig en geschrokken door dit plotselinge verlies van onze geliefde bestuurder, partner, collega en vriend met wie wij met zoveel plezier hebben samengewerkt.

Gerhard kwam in 2016 bij Houthoff als top tier advocaat en partner in de Restructuring en Insolvency praktijk. Zijn grote ervaring en reputatie hebben veel bijgedragen aan de groei van ons kantoor in de afgelopen jaren. Sinds zijn toetreden tot het bestuur van Houthoff in 2019 hebben wij hem leren kennen als een zeer gedreven en zeer collegiale bestuurder, met een vastberaden geest, een groot hart en met grote ambities voor heel kantoor. Voor al zijn verdiensten zijn wij hem grote dankbaarheid verschuldigd. Gerhard is 60 jaar oud geworden.

Het valt ons zwaar om nu niet samen te kunnen komen om steun bij elkaar te zoeken. Toch vinden wij die steun in de grote collegialiteit van onze kantoorgenoten.

Wij zullen Gerhard erg missen.

Edward de Bock en Albert Knigge
Het Bestuur van Houthoff


Gerhard Gispen
24 januari 1960 - 13 mei 2020

Written by: