Leadership Masterclass | Collaboration

07 januari 2021
8 januari 2021

Bij Houthoff zien we altijd graag lichtpuntjes in een lastige situatie. Zelfs in deze uitdagende tijden, denken wij dat we nog steeds meer te bieden hebben dan alleen onze juridische diensten.

In Nederland vinden een groot aantal van onze events plaats in het theater van onze vrienden van Nationale Opera & Ballet (NO&B) in Amsterdam.

Het wereldberoemde NO&B en Houthoff hebben een hoop gemeen. Volgens ons kan de kennis en expertise die door de leiding van NO&B gebruikt wordt om anderen te inspireren, te motiveren en te stimuleren ook op corporate leiderschap worden toegepast. Samen met NO&B hebben wij daarom een aantal masterclasses samengesteld die helpen bij de uitdagingen die op afstand werken met zich meebrengt.

LEADERSHIP MASTERCLASS | COLLABORATION

Als de coronacrisis ons iets leert, is het wel de waarde van samenwerken. Door met elkaar in gesprek te gaan en ideeën uit te wisselen, kunnen wij van elkaar leren en elkaar steunen. Ted Brandsen, directeur van het Nationale Ballet, en Lisette Heemskerk, commercieel directeur van Nationale Opera & Ballet delen hun belangrijkste lessen die tot succes hebben geleid.

Leadership Masterclass | The Voice

Doordat we soms dagenlang achter elkaar in online vergaderingen zitten, worden we meer en meer afhankelijk van onze stem. Kom hier meer te weten over hoe lichaamstaal en de toon van de stem gebruikt kan worden om meer betrokkenheid en maximale impact te creëren. Deze masterclass staat onder leiding van Ching-Lien Wu, artistiek leider, en Lorenzo Viotti, chef-dirigent bij de Nationale Opera.
Written by: