Legal Tech

Legal Tech

Legal Tech zorgt voor een ware transformatie van de juridische dienstverlening! Bij Houthoff gaan we niet alleen hierin mee maar zijn we er trots op om een leidende rol in deze transformatie te spelen. We gebruiken de laatste technologie dan ook om onszelf en de efficiency van onze dienstverlening continue te verbeteren.

My Projects

veilige uitwisseling van bestanden & online samenwerking

My Projects is ons digitale platform voor het veilig uitwisselen van documenten en ideaal voor online samenwerking. My Projects is intuïtief en eenvoudig zonder training direct te gebruiken. Met My Projects hebben onze cliënten, wederpartijen en externe adviseurs 24/7 online toegang tot alle relevante projectinformatie op alle devices, van desktop tot tablet.

e-Discovery

het wereldwijd uitvoeren van digitaal onderzoek

Voor het uitvoeren van grote en complexe digitale dataonderzoeken gebruikt Houthoff state-of-the-art e-discovery software. De software is ontworpen om de uitdagingen overzichtelijk te managen gedurende het gehele e-discovery proces. Of dat nu gaat om een onderzoek van A-Z efficiënt en nauwgezet te begeleiden of het proces van het verzamelen en indienen van producties tot het analyseren, beoordelen en het overleggen daarvan.

Wij gebruiken geavanceerde data-analyse en machine learning technieken om essentiële informatie snel op te sporen, kosten die gepaard gaan met grootschalige dataonderzoeken terug te dringen en eventuele fouten te minimaliseren door processen slim te automatiseren.

Artificial Intelligence

koploper in de ai revolutie

Houthoff transformeert het due dilligence proces door de intelligentie van mensen te combineren met de rekenkracht van artificial intelligence. Door gebruik te maken van machine learning software stelt artificial intelligence ons in staat om complexe en omvangrijke datasets sneller, efficiënter en nauwkeuriger te analyseren. Door AI vaker en breder toe te passen begrijpen de zelflerende algoritmen steeds beter en sneller welke informatie al dan niet relevant is. Onze verfijnde algoritmes zijn in staat om zelfs subtiele nuances en variaties in formuleringen en context snel te herkennen. Zo leren ze sneller potentiële problemen te herkennen alsmede afwijkende patronen en ontbrekende informatie te ontdekken.

Onze geavanceerde AI-software is onmisbaar in het reduceren van de doorlooptijd bij een due diligence onderzoek. Hierdoor kunnen onze advocaten zich nog beter richten op het leveren van hoogwaardig juridisch advies in plaats van tijd te besteden aan arbeidsintensief documentenonderzoek.

StructureFlow

visualiseren van bedrijfsstructuren en -transacties

StructureFlow helpt professionals bij het modelleren van en samenwerken aan juridische structuren en transacties. Door het gebruik van het instrument hebben kantoorgenoten niet alleen efficiëntie gevonden in het visualiseren van complexe structuurdiagrammen, maar zijn ze ook in staat om de tool te gebruiken voor het conceptualiseren van de strategie van juridische projecten, zoals fusies en overnames, fiscale projecten of procesvoering.

Steven ter Horst

Key Contact

Amsterdam
Head of Innovation
+31 20 605 62 88
+31 6 5378 2186