Leadership Masterclass

18 november 2020

Leadership Masterclass | The Voice

Doordat we soms dagenlang achter elkaar in online vergaderingen zitten, worden we meer en meer afhankelijk van onze stem. Kom hier meer te weten over hoe lichaamstaal en de toon van de stem gebruikt kan worden om meer betrokkenheid en maximale impact te creëren. Deze masterclass staat onder leiding van Ching-Lien Wu, artistiek leider, en Lorenzo Viotti, chef-dirigent bij de Nationale Opera.

Bij Houthoff zien we altijd graag lichtpuntjes in een lastige situatie. Zelfs in deze uitdagende tijden, waarin we jou niet persoonlijk kunnen ontmoeten, denken wij dat we je nog steeds meer te bieden hebben dan alleen onze juridische diensten.

Onder normale omstandigheden zouden we je verwelkomen bij verschillende, wereldwijde events. In Nederland vinden een groot aantal van deze events plaats in het operagebouw van onze vrienden van Nationale Opera & Ballet (NO&B) in Amsterdam.

Het wereldberoemde NO&B en Houthoff hebben een hoop gemeen. Volgens ons kan de kennis en expertise die door de leiding van NO&B gebruikt wordt om anderen te inspireren, te motiveren en te stimuleren ook op corporate leiderschap worden toegepast. Samen met NO&B hebben we daarom een aantal masterclasses samengesteld om je te helpen met de uitdagingen die het op afstand werken met zich meebrengt.