Leadership Masterclass

11 februari 2021

Leadership Masterclass | Leadership

Goed leiderschap vraagt om aanpassingsvermogen, iedere situatie vraagt om een andere benadering. Toch is er een essentieel element in leiderschap dat altijd van belang is: focus. Matthew Rowe, muzikaal leider van Het Nationale Ballet en chef-dirigent van het Balletorkest, deelt zijn leiderschapstechniek en ervaring om zijn team succesvol door de crisis te loodsen.

Leadership Masterclass | Collaboration

Als de coronacrisis ons iets leert, is het wel de waarde van samenwerken. Door met elkaar in gesprek te gaan en ideeën uit te wisselen, kunnen wij van elkaar leren en elkaar steunen. Ted Brandsen, directeur van het Nationale Ballet, en Lisette Heemskerk, commercieel directeur van Nationale Opera & Ballet delen hun belangrijkste lessen die tot succes hebben geleid.

Leadership Masterclass | The Voice

Doordat we soms dagenlang achter elkaar in online vergaderingen zitten, worden we meer en meer afhankelijk van onze stem. Kom meer te weten over hoe lichaamstaal en de toon van de stem gebruikt kan worden om meer betrokkenheid en maximale impact te creëren. Deze masterclass staat onder leiding van Ching-Lien Wu, artistiek leider, en Lorenzo Viotti, chef-dirigent bij de Nationale Opera. 
Bij Houthoff zien we altijd graag lichtpuntjes in een lastige situatie. Zelfs in deze uitdagende tijden, waarin we jou niet persoonlijk kunnen ontmoeten, denken wij dat we je nog steeds meer te bieden hebben dan alleen onze juridische diensten.

Onder normale omstandigheden zouden we je verwelkomen bij verschillende, wereldwijde events. In Nederland vinden een groot aantal van deze events plaats in het operagebouw van onze vrienden van Nationale Opera & Ballet (NO&B) in Amsterdam.

Het wereldberoemde NO&B en Houthoff hebben een hoop gemeen. Volgens ons kan de kennis en expertise die door de leiding van NO&B gebruikt wordt om anderen te inspireren, te motiveren en te stimuleren ook op corporate leiderschap worden toegepast. Samen met NO&B hebben we daarom een aantal masterclasses samengesteld om je te helpen met de uitdagingen die het op afstand werken met zich meebrengt.